PHOTO BOOTH

Bild 2015-02-11 kl. 14.24 #2
Bild 2015-02-11 kl. 14.24
Bild 2015-03-18 kl. 14.43

 

Lite härliga selfies med datakameran 

Tänka hoppa in här innan jag går och lägger mig. Känns som jag sovit hela dagen dock haha. Jäklar asså, jag kan ju inte dricka längre när jag går ut… kan ju inte ens fungera dagen efter. No more alkohol för mig på ett bra tag asså! Har ju ändå lika kul utan 🙂

Hoppas alla ni har haft en toppen dag denna soliga torsdag! Vi hörs mer imorgon vänner <3 Puss, sov så gott!

3 reaktioner på “PHOTO BOOTH”

 • Elina skriver:

  Hej fina Bianca! 🙂
  Jag och min mamma är på besök här nere i Stockholm och vi gick in på din mammas butik inne i mood gallerian, men du jobbade inte då… 🙁 men köpte iallafall en jätte fin klänning som jag tror att jag kommer använda massor i sommar! Nu funderar jag bara på om jag ska springa in igen imorgon och köpa den andra jag testade! Hehe iallafall ville bara säga att det fanns så mycket fint och att jag hade hoppats att du jobbade!! Kramar

 • Nora skriver:

  Hej! Var kommer din keps/hatt ifrån som du hade på snapchat igårkväll? Den liknade den som Emil i Lönneberga hade på sig, haha! Tacksam för svar!

 • marie k skriver:

  Verkar vara full fart för dig just nu. Undrar var er lilla hund är, inte sett någon bild på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *