BEACH MODE

IMG_6135
IMG_6137

IMG_6138
Magical 

Alltså varför bor inte jag utomlands?! Hur mycket jag än älskar min vackra stad Stockholm så är det något helt fantastiskt och så enkelt med att sitta på en trappa med solens strålar i ansiktet och titta ut över en blå himmel och öppet hav! Jag har verkligen börjat få nog av ca 6 månader av snö, regn, kallt, mulet och grått där hemma. När jag blir äldre ska jag definitivt köpa mig en lägenhet eller hus utomlands. Kanske Mallorca, kanske Italien, kanske tillochmed Sydney! Vill så himla gärna besöka Sydney i Australien! Står överst på min bucketlist!

Eller istället för att köpa lägenhet kanske jag bara ska ta planet 3 timmar ifrån Stockholm och besöka min pappa mer…

Puss från mig så länge <3

3 reaktioner på “BEACH MODE”

 • Emma skriver:

  Otroligt vackra bilder och riktigt vacker tjej! 🙂 Håller verkligen med, ett deltidsboende utomlands hade absolut inte varit fel 😀

 • Anna skriver:

  Hej fina du.

  Jag har bott I London sedan jag var 20 år, och jag kan verkligen rekommendera att bo utomlands – åtmistone en tid av ens liv (även om jag bor permanent här).

  Speciellt om man, som du, har anknytning till ett land där man redan har släktingar.

  Härligt med solkusten.
  Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *