NEW IN

IMG_6029
IMG_6061

IMG_6067
Loves these sunnies from Celine 

Okej, först och främst! Hur jäkla snygga är inte mina nya brillor från Celine!? Jag hittade dem när jag var i Göteborg på min favorit accessoar butik  Arteliervallgatan i Grand Passagen. Glöm inte att gå förbi den om ni är där! De har även sjukt snygga halsband, armband, ringar och då även solglasögon 🙂

Nu är det dags för duschen, fixa håret & strö på lite mascara. Det blir ju sådär skönt och underbart när man är utomlands att man endast behöver använda mascara när man sminkar sig och inte allt annat som tar sådan tid hehe.

Hör av mig en sista gång innan jag vi går till sängs. Puss <3

2 reaktioner på “NEW IN”

  • Vio skriver:

    Jag blir verkligen inspirerad av dina outfits. Skule inte kunna lägga upp ”dagens outfit” lite mer och skriva vart du köpt allt? och också visa lite mer vad du shoppar?:)

  • Lovisa skriver:

    Hej, hej! Vill du läsa en väl uppdaterad blogg med kategorin mode/livstil ska du kika in min blogg på nouw.com. Resor, tips, trender och kvalité är bara lite det jag skriver om. Kram på er!

    http://nouw.com/LovisaBriggert

    (ber om ursäkt ifall du inte gillar sådana här kommentarer)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *