SUNSET

IMG_6104

 

Fångade denna bild från en underbar solnedgång i förrgår när jag och mamma fotade av en outfit som ni får se imorgon 🙂 Hur vacker?! Åh vad jag längtar till svensk sommar nu!! Btw, tycker ni att det är roligare när jag lägger upp mer outfit bilder som jag gjort nu senaste dagarna? Hoppas på att lära mig min system så fort jag kommer hem så ni får mer outfit bilder varje vecka!

Vi hörs mer imorgon vänner <3

 

5 reaktioner på “SUNSET”

 • Axelia skriver:

  JAAA mer outfit bilder absolut älskar din stil!!!

 • Emma skriver:

  Wow!!! Riktigt vacker bild!! 😀

 • Elin skriver:

  JAAAAA outfit bilder snälla!!! Skulle va sjukt kul för du är nämligen min stilikon!

 • Klara skriver:

  JA ABSOLUT!!!! Det är superskoj att se verkligen :))))) ha en supertoppen resa i Spanien!

 • Julia skriver:

  Du har väldigt fina bilder redan tycker jag. Vilket märke har du på din systemkamera? Jag har själv en systemkamera med märket canon. Lättast att lära sig den är att läsa lite i instruktions boken och sen bara prova sig fram med olika inställningar. Mitt tips är att fota utan blixt med ett ISO värde på 200.
  Jättefin blogg och du verkar vara en sån härlig person! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *