HAPPY FRIDAY

IMG_6096
Happy me <3 

Godmorgon från Sverige och från mitt rum. Känns skönt att vara tillbaka till hemmet och till sina prylar men fan vad man saknar livet i Spanien ändå! Alla fina utsikter, strandhängen och ALLT liksom! Men får göra det bästa av Stockholm, ska det bli bra väder denna helg?! Har ingen koll. Är ledig fram tills måndag så ska försöka ta denna tid att träna som bara den och försöka lära mig allt jag kan om min systemkamera! Nu jäklar ska det bli outfit inlägg varje vecka!! Vill verkligen börja arbeta stenhårt med bloggen nu! Känner mig så inspirerad efter denna resa!

Men ikväll vankas det Let´s Dance med Benjamin och hans flickvän och kanske utgång på det. Wihooo. Hörs senare idag. Och som sagt ni får stå ut lite med att det finns en del bilder över från Spanien. Puss&Kram

6 reaktioner på “HAPPY FRIDAY”

 • Isa skriver:

  De bilder du än så länge lagt upp från Spanien är jättefina så de ska vi nog stå ut med..

 • Bianca – vi saknar er också här i Spanien! Det var en helt otroligt mysig och rolig vecka tillsammans med er! Nu är det så tomt – och så ogulligt här!!!!!
  Dina bilder som du tagit är ett strålande bevis för hur fint vi hade det!
  Jag blev så inspirerad av ditt och Pernillas bloggande, så nu gör jag nya inlägg på min blogg på min nyrenoverade hemsida: http://www.christinaschollin.com
  Mitt nya inlägg handlar om din Mormor och Morfars 58 år tillsammans! Vad tycks???
  Puss och kram från oss! Vi älskar er så – och ses snart!

 • Josefin skriver:

  Oh vad gulligt med din mormors kommentar

 • Josefin skriver:

  Vafan allt kom inte med.. I korta slängor skrev jag: att jag tror på dig och är intresserad av att läsa och se mer outfitbilder, och OM det kommer en svacka igen tänk på denna kommentaren att: DU ÄR HÄRLIG BRA OCH BÄST OCH DU FIXAR ALLT ❤️ Och om du ändå får det svårt med pepp så skicka iväg ett mail så ska jag peppa dig!!!! Du ÄR en jordnära rolig och bra tjej och jag föredrar att läsa din blogg tillskillnad mot andras då du känns mer äkta!!! GIRLPOWER HÄR NU VA!!!

 • Johna❤️ skriver:

  Jag längtar tills du lägger ut fler outfits! Älskar verkligen din stil Bianca!

 • Towe skriver:

  Hej vart bokar man platser till lets dance?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *