OUTFIT

IMG_6321
IMG_6355
IMG_6357
IMG_6325

 

IMG_6322

IMG_6359
Klänning från spansk butik // Väsla YSL // Sneakers Åhlens // Solglasögon RayBan 

Det här hade jag på mig sista dagen i Spanien. Jag hittade denna klänning inne i en grym butik med massa andra godbitar som fick följa med hem. En riktig Bianca klänning!! Köpte den i vit också 🙂 Snodde mammas nya väska också som jag är helt betuttad i <3 Och dessa söta rosa skor hittade jag på Åhlens för endast 199kr!! Ett mega kap så att säga.

Nu ska jag in till stan för att hämta Marqy och sedan hem för att packa upp och börja göra mig i ordning för kvällen. Hörs senare. Puss <3

 

2 reaktioner på “OUTFIT”

  • Emma skriver:

    Kan inte du skriva ett inlägg om att ni ska flytta ihop? Om er lägenhet, och hur ni bestämde er osv? Hur det känns att flytta från ert hus? BÄSTA BLOGGEN! Du verkar vara så jordnära! Vill vara vän med dig, haha! Puss och kram!

  • soulful skriver:

    Snygg klänning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *