YESTERDAY´S OUTFIT

IMG_6471
 
IMG_6474
IMG_6494
IMG_6472

IMG_6495
Klänning ifrån butik i Nerja // Skor Mango // Väska Zara // 

Älskar dessa skjorta klänningar jag hittade i Nerja senast vi var där i en butik. Har den också i svart om ni minns det?! Adderade även min favvo väska nyinköpt ifrån Zara för att ge lite liv till outiften.

Bad Benjamin ta fotona och det blev ju lite sådär… men bättre än inget ellerhur?!

 

 

5 reaktioner på “YESTERDAY´S OUTFIT”

 • Visseboa skriver:

  Ettan är kanon om han centrerat bilden lite, för mycket av huset. Färgen på huset ger lyster åt dig. Skär ner fotot lite så år den dunder fin.

 • Victoria skriver:

  Skjortklänningen var dödlig

 • Sandra skriver:

  Hej! Jag tyckte dom skorna du har på dig är så himla fina. Men jag har bara en fråga och då undrar jag hur höga dom klackarna är? Hittar de ingenstans på hemsida. Jag är redan lång och vill inte bli sedd som en jätte, haha. Vore jätte tacksam för svar! 🙂 ha de så bra!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Dem är inte så jätte lång vilket jag tycker är skönt med dem. Dem kanske 6-7 cm långa 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *