@ FELCIAS PLACE

IMG_6433
IMG_6431
IMG_6453
IMG_6500
IMG_6439
IMG_6457
IMG_6449
IMG_6460
IMG_6458
IMG_6466
IMG_6464

IMG_6432
Some drinks at my friend Felicas house yesterday 

Hallå ifrån en bränd Bianca haha. Nej men kom precis hem ifrån en soft soft soft dag på Zero Beach Club och känner att jag bränt mig lite… Jag osm tyckte jag var extra noga med solskyddet. Men solen är så extremt stark här!!

Såhär såg det iallafall ut igår när vi drog upp till Felicas (min kompis) lägenhet de köpt här på Mallorca precis inne i stan med värsta utsikten! Så vackert! Här avnjöts det lite drinkar, gott snacks och härligt häng på deras balkong.

Just nu sitter Benjamin vid pianot (som vanligt) och spelar sina vackra låtar och saknaden efter Marqy blir bara starkare och starkare. Börjar få lite panik nu av tanken att jag aldrig aldrig kommer få gosa med honom igen. Har gråtit här varje dag.

Imorgon är det 3 veckor sedan han dog och hela min kropp skriker efter saknad. Visste inte hur riktig saknad kändes fram tills nu. Vill bara spola tillbaka tiden…

<3

 

9 reaktioner på “@ FELCIAS PLACE”

 • johanna skriver:

  Hej Bianca!

  Du är en så fantastiskt vacker ung kvinna! Så klok!
  Helt bedårande! Älskar din familj! Har träffat din underbara mamma
  på en del gig! Tycker så synd om dig det som hänt med din lilla hund, så tragiskt!
  Sorgen tar sin tid, det blir bättre sen, jag vet har varit med om det själv. Du kommer att
  minnas den tiden med honom med glädje! Lovar! Kramar från Johanna

 • Lena skriver:

  Hej Bianca! Förstår att du saknar din ”bebis”,men jag lovar dej att saknaden blir lättare ju mer tiden går! Sköt om dej! Varma kramar från Lena

 • Carina H skriver:

  Hej.
  Förstår din längtan till din lilla fyrbenta, har nu själv förlorat totalt 5 hundar under mitt liv, och längtan kommer att alltid finnas kvar, men bleknar en bit längre fram, men glömma gör man inte, har nu 2 st små sötisar hemma som tar tid, men ger så mycket glädje, och en sak är klart att en ny hund ersätter aldrig den man har haft, för alla hundar har sina egen prägel som dom sätter på oss, men vill i alla fall tycka att du verkar stark och kan ta dig ur detta när du känner dig redo, och det kan ingen annan bestämma mer än du.

 • Anonym skriver:

  Hej! Jag ska till Mallorca i sommar och ska på i illetas och undrar ifall du har några tips på vad man kan göra på Mallis (stränder, shopping, restauranger osv) skulle vara jättesnällt! Kram

 • Ess skriver:

  vet paniken, förtvivlan i saknaden, jag saknar min älskade katt som blev 18 år och tre månader, jag la en tallrik med potatismos med komjölk som han inte tål i diskhon och han led och jag har så dåligt samvete. Jag får hjälp av att jag tror på att Jesus är Guds Son och att vi får vara tillsammans i Himlen, och att jordetiden är så kort i jämförelse med evigheten i Himlen.

  Det är svårt att leva här utan våra älsklingar, vi får be Gud hälsa till dom så känns det lättare.

  Kärlek alltid till dig och alla dina kära från Ess<3

 • kalle skriver:

  Köp en ny hund vid hemkomsten, låt alla vara med o släpp inte lös hunden på gatan om ni nu gjordet, sätt upp galler eller nått. Förlorat många hundar genom åren men Sessan var nog den som var coolast. Långhårig schäfer. Man måste träna en hund glöm inte det.

 • JuliaRo skriver:

  Vet att det gör ont fina du ❤️
  Det tar tid.
  Och man upptäcker faktiskt att man inte hade en aning om att man älskade dom så mycket.
  Kram Julia

 • Gerd skriver:

  Fina Bianca känner så med dig i din sorg, jag har ju upplevt samma efter mina två hundar. Som jag grät och ännu efter två år så kommer saknaden men det råd jag vill ger är skaffa en ny hund det lindrar saknaden. Glädjen med en ny valp är ju så stor. Ha det bra !!

 • queenofcalifornia skriver:

  Jättefina bilder på din blogg! Bästa botemedlet mot sorgen, Bianca, är att skaffa en ny liten valp. Trust me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *