ZERO BEACH CLUB

IMG_6510
IMG_6512
IMG_6517
IMG_6513
IMG_6522
IMG_6535
IMG_6515
IMG_6529
IMG_6531

Hej på er! Såhär såg det ut igår när vi hängde på Zero Bech hela dagen. Låg och softade i sackosäckar, badade i poolen och åt lunch med vacker utsikt. Tyvärr var min tonfisk sallad absolut den värsta jag ätit så blev ingen direkt lunch för mig, förutom bröd med aoli.

Egentligen skulle vi åkt hem ikväl men vi bokade precis om resan så vi åker hem på onsdag istället. Och i samma veva som vi var jätte glada över det så fick vi precis reda på att en familjemedlem till oss på pappas sida har gått bort precis nu. Mycket som händer nu på kort tid… Men bra att vi stannar så vi får ta hand om pappa nu.

Sänder en extra tanke till två fina själar där upp i himlen <3 <3 Ta hand om dem ni älskar och ta vara på tiden ni har tillsammans.

Kram Bianca

 

10 reaktioner på “ZERO BEACH CLUB”

 • Anna B skriver:

  *tack detsamma <3 <3 vad fina ni är!! <3 <3 / massa kramizar från mig*

 • Mons skriver:

  Var oxå på Zhero Beach Club i veckan och vi blev oxå mycket besvikna på maten. Desdutom ”råkade” de salta botan ordentligt. När jag (vänligt) påpekade det blev de sura och bad inte ens om ursäkt… 🙁
  Mycket mysigare (och betydligt bättre mat) hos ”danskan” på Bugambilia lite längre ner på gatan <3

 • Mona skriver:

  Vi var oxå på Zhero Beach Club i veckan och vi blev oxå mycket besvikna på maten. Desdutom ”råkade” de salta botan ordentligt. När jag (vänligt) påpekade det blev de sura och bad inte ens om ursäkt… 🙁
  Mycket mysigare (och betydligt bättre mat) hos ”danskan” på Bugambilia lite längre ner på gatan <3

 • Klara skriver:

  Var kollar du på keeping up with the kardashians? 🙂

 • Diman Dilir skriver:

  inte lite härliga bilder!

 • Kajsa skriver:

  Vad du och Benjamin är lika eran pappa Emilio. Kopia alltså! =)

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca! Jag har också en pappa jag träffar någon gång så som du och äter gott och kramas så som du och dina bröder. Vill du dela med dig om du du tycker det är ok i hjärtat att du bara träffar honom ibland lr att du rantav hatar det. Love!

 • Alexandra skriver:

  Allting händer nu i 2015! Först dog min hund i början av januari, bråkade senare jätte mycket med min pojkvän i februari. Sedan ska mina föräldrar skiljas. Låt det dåliga komma detta året, så blir nästa år toppen! Då jag tar studenten, har 20 års fest, några fyller 25, 50, 1. 2016 tagga!!

 • JuliaRo skriver:

  Usch va tragiskt 🙁
  Styrkekramar roller alla.
  Tur ni kunde vara kvar ❤️❤️❤️

 • kalle skriver:

  Härligt med pappa tid för en dotter. Att allt är ok och att man känner kärleken, detta skulle många behöva se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *