ON A BOAT

IMG_2007
IMG_2028
IMG_2036
IMG_2022
IMG_2008
IMG_2042
IMG_2030

IMG_2033
Bikini ifrån Calzedonia 

Godmorgon! Sista dagen här så ska pressa som satan idag (hehe) inte på denna båt dock utan på stranden igen, eller om det blir Puro Beach… får se. Allt handlar om att bli så brun som möjligt ellerhur?! Nej skoja, man måste faktiskt vara extremt försiktigt i solen. Jag får fortfarande extrema värmeutslag varje gång jag är i solen på hela bröstet efter att jag brände mig sådär fantastiskt mycket i Thailand sist.

Min bikini är som typ ALLA mina andra biknisar ifrån Calzedonia. Mitt absoluta favvo märke när det gäller biknis!

Hörs snart, Puss <3

 

 

2 reaktioner på “ON A BOAT”

 • Sara skriver:

  DU är så himla fin!
  Älskar verkligen att läsa din blogg! Du är inspirerande!
  Älskar dina outfits,du har en super fin kropp!
  Förstår din panikångest, hade också det förut! Men de försvann för mindre än 1 år sedan tack vare min pojkvän !
  Jag hoppas du blir bättre med din ångest, de är kul att läsa när du verkar så glad!
  Tycker så himla synd om att du råkat ut för panikångest!
  Men jag hoppas att du kommer över det! Jag hoppas ni kommer trivas i eran lägenhet :)!
  Kram

 • Sara skriver:

  Hej, jag har en liten fundering, din kropp är verkligen to die for, supersnygg är du. Du skriver ofta att ni äter så himla mycket, och då gärna pasta, bröd osv, hur kan du hålla dig så smal? Vet ju att du tränade mycket och åt nyttigt förra året, men känns ju som du slappnar av lite mer nu? går du inte upp i vikt då igen? Tack för en jätte inspirernade blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *