BOAT LIFE

IMG_0368
IMG_0339

 

IMG_0354
IMG_6624
IMG_6637
IMG_0371
IMG_6649

IMG_6646
Lovely day on the boat 

Ja såhär soft hade vi det alltså för några dagar sedan när vi hoppade på pappas kompisars båt. Många fascineras av bilar, motorcyklar, flygplan you name it. Men jag fascineras som en galning av båtar!

Min stora stora dröm är att äga en mega stor yacht en gång haha. Lite overkligt med tanke på hur extremt mycket dem kostar men det vore rena drömmen. Dra ut med den med hela stora tjocka släkten och bada och bara må med världens finaste utsikt.

Nu är vi hemma och ska börja göra oss i ordning för flyget hem ikväll. Så nu ska det duschat och packa det sista. Bloggar mer senare ikväll innan flyget. Puss <3

3 reaktioner på “BOAT LIFE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *