BYE MALLORCA

IMG_6667

IMG_6665
Time to fly home to Sweden 

Sådär då var det dags att flyga hem till Sverige då. Och såklart saknar jag också min pojkvän Phillipe. Men i förra inlägget så var det mer menat mot min familj då jag skrev som att jag skulle lämna min ena familj här med pappa men åker nu hem till min andra. Men Phillipe är självklart saknad han också <3

Har haft en underbar tid här med pappa och kommer sakna honom extremt mycket nu men vi syns i Juli då han fyller 50!!

Ser ni btw hur solblekt mitt hår har blivit efter alla dessa semestrar vi gjort bara senaste månaderna?! Det är typ blont haha! Jag tycker det är fint då jag alltid velat ha lite blondare feeling i mitt bruna hår. Men vissa tycker det lite billigt ut haha. Jag skiter it, så länge jag gillar det så 🙂

Ni får inte glömma påminna mig om att visa er skorna jag köpt här när jag kommer hem om jag skulle glömma bort det. Jag är ju mästarnas mästare på att glömma bort saker….

Ses i Sverige

 

3 reaktioner på “BYE MALLORCA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *