MATKOMA

IMG_6697
IMG_6696
IMG_6698
IMG_6700

IMG_6703
BIG BIG dinner a couple of days ago 

God morgon ifrån Sverige. Vaknade imorse och fick en liten chock när jag vaknade i Sverige med mulet väder…. kändes väl sådär. Saknar att vakna upp till strålande sol och med världens finaste utsikt av havet och palmträd.

Är iallafall på jobbet nu, har börjat jobba i mammas butik MiNilla nu. Andra butiken påminde mig så mycket om Marqy så jag kände att det passar bättre här där jag alltid jobbar med någon så jag slipper vara själv. Gråter ju fortfarande varje dag och får min panikattacker lite och då så bra med sällskap då så jag får tänka på annat.

I förrgår hade vi iallafall årets största middag. När vi kom till pappas restaurang så var det fullt så vi fick inte plats då. Så vi drog till en pizzeria nära och beställde in en familje pizza och dela på till förrätt för att sen gå tillbaka till pappas restaurang och äta sönder oss där också.

Det blev soppa, foccacia & och en stor förrätts tallrik till våran andra förrätt. Sen åt jag raviolin och efter det var jag PROPPMÄTT!! Kändes verkligen som jag skulle spy. Men Benjamin fick inte nog där. Han åt upp hela 6 portioner pasta… Förstår ni då hur mycket den människan kan äta!! Helt galet! Men vi tryckte ändå i efterrätt… Tror vi skulle kunna ställa upp i en ätar tävling asså.

Mycket god kväll men som avslutades med magsmärtor haha.

Hörs senare. Puss <3

6 reaktioner på “MATKOMA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *