LIVING LIFE

IMG_0324
IMG_0304

IMG_0326

Hello! Tänkte hoppa in här innan jag slutar på jobbet. Btw, om ni undrar varför jag är fläckig i ansikte så är det pågrund av mina pigment fläckar som jag får lite då och då… suger men men, what to do!

Efter jobbet ska vi åka och titta på en liten valp. Jag har märkt nu efter Marqy att jag blivit ännu mer djurtokig än jag var tidigare innan Marqy. Varenda hund jag går förbi måste jag sätta mig ner och gosa med. Jag saknar livet med en hund extremt mycket och helst av allt skulle jag bara vilja att Marqy mirakulöst vaknade till liv så jag fick mysa och leka med min älskade bebis.

Jag har så mycket kärlek att ge känns det som och ett tomrum i mitt hjärta att fylla. Om jag kunde skulle jag ta hand om varenda hund i världen och göra deras liv till det roligaste och bästa någonsin. Förhoppningsvis kan jag ge min kärlek till en annan hund men aldrig aldrig aldrig glömma eller jämföra Marqy med en ny hund.

Talk soon, Puss <3

 

16 reaktioner på “LIVING LIFE”

 • Dea skriver:

  Även om du aldrig kan ersätta Marqy med en annan hund så kommer den nya hunden förhoppningsvis bli lika älskad fast på sitt sätt. Jag tror det är jättebra att du skaffar en ny hund, du vet vad det innebär att ha hund och du får annat att tänka på och därmed snabba på läkeprocessen. Snart minns du Marqy med enbart glädje! Lycka till!

 • Nicole skriver:

  Hej beklagar verkligen din sorg men kan verkligen förstå dina tankar. Det är absolut omöjligt att ta den nya istället för ens tidigare hund, men på något sätt känns det som att hjärtat kan läka lite lättare o finare med mera kärlek!

  Jag skulle älska om du kunde visa din lägenhet mer på bloggen, och bara bomba med inredning! Du har så bra smak o skulle vara en stor inspiration!
  Tack för en bra blogg.

 • Johanna skriver:

  Har inte djur själv då jag är allergisk så har verkligen ingen erfarenhet av varken ha djur hemma eller besöka hundhem men tanken slog mig när du skrev att du vill ta hand om alla hundar i världen. Hade det inte varit fint att ta hand om en hund som tyvärr inte har ett hem pga olika orsaker, många familjer får ju tyvärr lämna bort sina hundar då någon visar sig vara allergisk och dessa sätts ju på olika hundhem för att vänta på en ny ägare som kommer älska den med hela sitt hjärta. Vet som sagt inte hur det här går till då jag inte har djur själv men bara en idé som du kan undersöka iaf.
  Kram 🙂

 • Emil skriver:

  Efter Montezami showen berättade du om bilder på dig själv, numer e du rena proet på bilderna. Blir det samma hundras eller en större som ser mer av naturen, dom där border-collier är nog klokast. Goa o fina dessutom.

 • Marie skriver:

  Hi hi…..man kan aldrig bara åka och TITTA på en hundvalp ( eller kattunge)! Det slutar alltid med att man väljer att ta sig an det lilla pyret. Kärlek tar ju aldrig slut utan växer ju mer den odlas så jag tror nog du har massvis kvar att ge till en ny krabat och just för att kärleken till Marqy var så stor. Kraaam och Lycka Till!!!

 • Gerd skriver:

  Bra beslut att titta på en ny hund, lycka till !!

 • Sandra skriver:

  Förlorade min älskade katt igår så nu förstår ja precis vilken sorg du går igenom 🙁 De värsta ja vart me om! Att ett djur kan betyda så mycket 🙂

 • Bra att du ”kollar” på en hundvalp, men det är alltid svårt att bara göra det, risken finns att man kommer hem med en söt liten sak. Det är hemskt när man förlorar en hund, särskilt efter en sådan olycka, men oavsett om en hund är med i en olycka eller är gammal är det jobbigt att förlora dem. Jag tror du behöver en hund att ta hand om och fint det du skriver att man inte kan jämföra Marqy med en ny hund, de har olika personligheter de med. Lycka till med en ny hund.

 • Åsa skriver:

  Ja, titta på en ny hund! Vi förlorade vår valp av en medfödd sjukdom och blev så ledsna och är fortfarande. Vi erbjöds en ny av uppfödaren och är så glada för att vi hämtade en ny! Man glömmer inte den tidigare hunden, jag blev ledsen på nytt men samtidigt kommer en ny kärlek med den nya. Använd din kraft till kärlek!
  Kram och lycka till!!

 • Andrea skriver:

  Beklagar förlusten av er söta Maryq! Låter mysigt med en ny hund även om den såklart aldrig kan ersätta henne.

  Jag tror att det var på din mammas blogg jag såg ett kort på dig med ett par jättesnygga skor som jag tänkte fråga vart de kommer ifrån? De var vita o såg ut som ett par Minnetonkas boots med fransar.

 • JuliaRo skriver:

  Det gör du rätt i 🙂
  Gjort det ”misstaget” ha ha missförstå mig rätt 🙂
  Två gånger och jag har två hundar 🙂
  Man kommer nästan alltid hem med det lilla knytet 🙂
  Det underbaraste som finns 🙂
  Stort lycka till med lilla vovven ❤️❤️❤️
  Love Julia ❤️

 • lisa skriver:

  måste bara säga att dina fläcka är inget man tänker på, och när jag läste och sen såg dom så var du precis lika fin, med eller utan fläckar<3 kram

 • Margaretha skriver:

  Hej Bianca

 • anna skriver:

  du är en fin person, tycker det är bra att du tittar på ny hund, hela dig själv i sorgen med kärlek o lycka, o ge en ny hund ett liv i kärlek från dig, det bästa en liten hund kan få
  kärleken du har i hjärtat till M försvinner inte <3 kram anna
  ps: såg ett klipp på Discovery på tv, en man i 60 års åldern hade förlorat sin hund, han trodde inte det gick att överleva sa han o grät o grät, tyckte de va fint o modigt av honom o visa känslor o kärleken så. vet ej vad det hette programmet men nån annan kanske vet

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!
  Förstår sin sorg över din hund. Måste vara jättejobbigt! Jag förlorade min extra farmor i cancer o år och tycker det är svårt och jobbigt. Så jag förstår att du tycker det är jobbigt när du förlorade din hund.
  kommer du jobba mkt på Minilla?
  Jag ska upp till sthlm den 29 maj och det hade varit så roligt om man Träffade på dig inne i butiken! 🙂

 • E skriver:

  Precis så kände jag också när min sista katt dog (vi hade flera innan), man har så himla mycket kärlek kvar för djuret man haft att ge att man håller på att spricka! Tur att man kan ge ett annat litet djur all den kärlek man bär inom sig så att ett annat djur får ett bra liv med massor av kärlek. Kärleken till Marqy kommer såklart aldrig försvinna ändå.

  Jag undrar var du har köpt den vita skjortan du har på dig på bilderna, den ser riktigt skön ut och är verkligen supersnygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *