FRIDAY NIGHT OUT

IMG_9363
IMG_9364
IMG_9365

 

Girls night out

I fredags stod fest och utekväll på schemat med tjejerna. Jag har inte varit ute sedan Marqy gick bort och har verkligen inte velat det heller. Men just i fredags kände jag att jag var redo eller vad man ska säga. Det kändes liksom okej att gå ut och ha kul utan att jag skulle få skuldkänslor. Men kul hade vi! Vi började med drinkar på Publico, nytt ställe nedanför F12. Riktigt soft ställe. Sedan drog vi till V där jag träffade min kusin Sebastian och hans vackra vackra fru Kinda, så kul att träffa dem!

Sedan drog vi till Spybar (Gubbrummet) för att se på när Michaela spelade där. Och HERREGUD vad vi dansade!!! Tror jag aldrig dansat så mycket när jag varit ute, och jag dansar Endast när jag är ute så ni kan tänka er vilken jäkla Beyonce show vi hade haha!!

Blev inte så många drinkar för mig så mådde toppen dagen efter. För mig handlar det inte om att bli full när jag är ute, det handlar endast om att  dansa dansa dansa haha. Men på riktigt, hur roligt är det att gå ut om man inte dansar….?! Inte såå kul va…

See ya soooon, Kisses

10 reaktioner på “FRIDAY NIGHT OUT”

 • diningandcooking skriver:

  Härligt att se att du hade en trevlig kväll, publico har jag aldrig varit på men var på en annan f12-restaurang i helgen; Miss Voon och deras mat är ju bara så god att man svimmar. Älskar deras sahimi och hummertacos, skulle kunna äta det varje dag =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 • marie k skriver:

  Har ni kommit i ordning i er nya lägenhet. Brukar vara mysigt att se allt komma på plats.

 • Therese skriver:

  Va skönt att du kunde ha en riktigt mysig kväll:-)o kul att du precis som ja kan ha trevligt utan massa stark dricka:-)imorgon ska ja boka tåg biljetter till Stockholm från Skåne ska dit i augusti ska bli så kul tänkte även besöka Pernillas butiker o hoppas givetvis att vi träffar dig där :-)pussar o kramar

 • Charlotte skriver:

  Det känns som om du har en gammal själ inom dig. Så förnuftig, klok, och bara så fin. Aldrig skådat en så fin varelse. Ditt utseende brås ju klart på mamma o pappa inget snack! Men du har nåt utöver utseende. Ta hand om dig! Kram!

 • JuliaRo skriver:

  Jag älskar också att dansa natten lång 🙂
  Finns inget bättre 🙂
  Kram Julia ❤️
  Så skönt att du känner att du mår lite bättre för varje dag.
  Du och Marqy älskar ju varandra ändå ❤️❤️❤️

 • Nathalie skriver:

  Vart kommer din snygga tröja/linne ifrån? Den du hade på dig på utgången 🙂

 • kim skriver:

  Hej!
  Vi är ett gäng som funderar på att åka till marbella i sommar, problemet är att vi aldrig har varit där och inte vet i vilka/vilket område man ska hålla sig till. Kan du inte ge lite tips? Eller föredrar du Mallorca? Allt du visar ser så fantastiskt härligt ut! Tack på förhand!
  Och du, ta hand om dig. Allt kommer att lösa sig och kännas bättre. <3

 • Lina skriver:

  Så roligt att höra att du kan ha roligt med vänner ute trots det smärtsamma du tvingats gå igenom.Din lilla hund gläder se åt att se sin matte ha kul när han stinger runt på gröna ängar i sin hundhimmel.Var så säker på det !

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!

  Älskar att läsa din blogg, du är så otroligt vacker och verkar vara en så himla go tjej! Så härlig familj ni verkar ha också, så mysigt när man står varandra nära i familjen.

  Personlighetsmässigt ser jag mycket likheter med mig själv i dig. Jag är också en tänkare med mycket känslor, behöver ofta egentid och med familjen, men älskar också framförallt att skratta och ha roligt. En annan likhet märkte jag också nu att vi båda älskar att dansa! Det är verkligen något av de bästa jag vet, går alla dagar i veckan hellre ut och dansar än att dricka mig full.
  Vet att du ibland är i Gbg eftersom att din kille bor där, jag bor i Gbg, hade varit så kul att gå ut och dansa med dig i sommar!! Skulle du vilja det får du gärna höra av dig 🙂 Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *