MORNING

IMG_6705

 

Godmorgon. Förlåt för min frånvaro. Har egentlige ingen förklaring. Jag har bara haft lite upp och ner dagar. Pendlat mellan att må skit bra till att må jätte dåligt. Igår var det nämligen exakt 1 månad som Marqy dog… Men iallafall, nu är jag här igen.

Vaknade än en gång till mega dåligt väder här i Stockholm. Inget kul att göra någonting då tycker jag. Jag mår verkligen bäst i solen. Inte ens sugen på frukost. Det enda jag är sugen på är denna mango shake som vi drack på stranden sista dagen. Jag borde verkligen köpa hem en juice maskin och köpa massvis med frukt och göra shakes, smoothies och juicer till frukost.

Känner för att börja mitt nyttiga liv igen… Blivit alldeles för mycket pasta, bröd och chips på senaste tiden…

Hörs senare, Puss <3

5 reaktioner på “MORNING”

 • Beatrix Kiddo skriver:

  Hej Bianca!
  Mitt namn är Beatrix och jag har skrivit en låt om dejtandet på Tinder. Jag blev dumpad av min förra kille som jag träffade där och fick då idén att skriva denna om alla skumma typer jag har träffat genom appen. Hoppas du gillar videon!!
  Det hade varit kul om du ville lägga upp den!

  Kram Beatrix

  https://youtu.be/jOn1oqFQvXM

 • Elin skriver:

  åh ser helt galet gott ut!! 😀 Tips är att göra smoothie med hallon och mango, blir helt magiskt gott! 🙂

 • Eva skriver:

  Hej Bianca! I ett tidigare inlägg skrev du om dina pigmentfläckar, när jag var runt 25 fick jag första gången likadant( är drygt 40 idag), jag var på en hudklinik och fick konstaterat att det var svamp, fick behandling för det. Har fått tillbaka det en gång till senare i livet, och fick behandlas då också . Och det blir som små vitaktiga fläckar i ansiktet(rygg, bröstkorg också vanligt ställe), jag fick förklarat för mig att där svampen är på huden blir man inte brun, därav fläckarna. Så gå till en hudläkare och du får behandling och blir av med det. Kram

 • Eva skriver:

  Glömde skriva att googla på pityriasis versicolor så hittar du information. Kram

 • Irene skriver:

  Vad hände har du flyttat till göteborg eller blir det i stan ni ska bo?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *