KAY SENCHAI

IMG_6737
IMG_6730
IMG_6735
IMG_6725
IMG_6731
IMG_6732
IMG_6739

IMG_6736
Love my new dress from KaySenchai <3 

Godmorgon vänner. Vaknade upp till sol, ÄNTLIGEN!! Herregud, hur svårt ska det var för Sverige för att fram liiiite sol haha. Vi måste ju också få känna lite sommarkänslor!

Men iallfall, häromdagen så var jag och hade en fitting med grymma grymma Kay Senchai som gör helt otroliga klänningar. Jag köpte min inne på MyCloset i Sturegallerian men pågrund av att jag har en ganska fyllig rumpa (haha) så var vi tvungna att sy till lite blommor där bak. Så här är inte klänningen klar (man kan se lite av min rumpa jag vet) men ni får iallafall se hur den ser ut!!! HUR SNYGG??!?!?! Jag har storleken 34.

Jag skulle först köra på den utan ärmar men förälskade mig snabbt i den med ärmar, det blir mer klänning då liksom. Jag är iallfall helt förälskad och kommer bära den på årets Sunne då min kompis tar Studenten där i år 🙂

Ser sååå mycket fram emot att bära en med utsläppt hår med större lockar och en smokey eye 🙂 AAAAAhhh längtar!!!

Hörs senare, PUSS!!

 

 

6 reaktioner på “KAY SENCHAI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *