SATURNUS

IMG_9384
IMG_9385
IMG_9386
IMG_9387
IMG_9388

IMG_9389
Lunch at Saturnus the other day 

Hörni! Måste verkligen tipsa om detta ställe Saturnus!! Det är extremt god mat där till kanske liiite för höga priser. Men om det är någonstans man hittar goda sallader, mackor, bakverk, grym brunch, smoothies amen you name it, så är det på Saturnus. Min pappa var ALLTID där när vi var små och nu har även mamma och vi tagit över tronen som stammisar hehe.

Deras pancakes var HELT MAGISKA!! Just saying 🙂

Nu ska jag jobba vidare, kommer ni förbi?? MiNillaFleminggatan 69 🙂

BTW, jag jobbar ikväll på Cafe Opera och vi har ju öppnat vår grymma uteservering nu så hojta till på min mail ([email protected]) för plats på kvällens lista. Jag fixar lista till 23.30 för alla som är över 18. Skriv bara upp ditt namn och antalet personer du kommer med så fixar jag resten 🙂 Kom i tid! Syns där!!

Puss!

10 reaktioner på “SATURNUS”

 • Gusten skriver:

  Ni äter konstant tydligen. Jädrans matvrak alltså. Vi andra kör med gröt och ostmacka. haha idag är det fest också väl på Sture badet. skojar….sorry…

 • Willy skriver:

  På lördag, om du kollar på schlagern, måste du hålla på Bianca Nicholas som sjunger för England med Alex Larke. Hon är med i Sleepy Hollow med Depp som liten. Har tyvärr C Fibros eller vad det heter. Stark brud som du.

 • malin skriver:

  hur går det med lägenheten?? är så nyfiken på hur det ska se ut osv 😀 kram!

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca,
  Jag åker till Palma nu på lördag och undrar om du har några tips såhär i sista minuten!! Vart finns bästa shoppingen? Bästa Zara-butiken osv? Vad får jag inte missa när jag är där? 🙂
  Första gången jag åker dit så jag har noll koll på shopping-stråken haha.

  Hoppas du kan ge lite tips på bra butiker! 🙂
  Kram på dig!

 • Kajsa skriver:

  Bianca jag vet att det är din blogg och du bestämmer vad du vill fylla i den men som sagt jag har sett jättemånga kommentarer hittills om önskan att du kunde skriva/göra t.ex som sminkvideo, eller om träning hur du började med att gå ner i vikt å vad gjorde du då osv men det har icke dykt upp någon antingen är det mat eller outfit bilder. Har sett att du skriver att du lovar men sedan glömt men när man har en blogg så ingår det som ett jobb att man får sköta den. Ungefär som att lämna in läxor i skolan så man kan ju inte direkt säga oh shit jag glömde att göra läxan och skjuta på, förstår du hur jag menar? Ta inte åt dig eller så för din blogg är jättebra men kanske dags att börja lyssna på vad läsarna önskar och fixa det.

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Jag förstår och respekterar vad du säger. Men om jag ska lägga upp en sminkvideo så vill jag att det ska vara perfekt med bra kvalité och bra ljus. Jag har inte lärt mig min kamera än så pass bra att jag vet hur allt det fungerar. Men så fort jag lärt mig det ska jag absolut försöka få till en sminkvideo 🙂

 • Amanda skriver:

  Såg väldigt gott ut 🙂

  Nouw.com/amandaheurlin

 • Clara skriver:

  Bianca! Jag är desperat efter att veta var solglasögonen du har på ”putbilden” på instagram är i från! Så snygga och har letar så länge. Snälla säg att det inte är raybans exemplar haha.

 • Junitjej skriver:

  Vad det ser gott ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *