PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS

IMG_6747
IMG_6752
IMG_6753
IMG_6753
IMG_6755
IMG_6757

Sommaren är på gång wiiihooo! Jag håller på och testar Philips Lumea Precision Plus. Det är en ipl-maskin för hemmabruk som fixar hårborttagning vid bikinilinjen, på benen – och i ansiktet om man behöver det 🙂 Snabbt och enkelt att göra hemma! Och jag som absolut HATAR att raka mig och tycker typ att det är det jobbigaste som finns (haha) så är detta rena drömmen för mig!!

Man kör bara en till två gånger i veckan i cirka åtta veckor, sedan har hårväxten avstannat och du behöver bara behandla varannan månad. DRÖMMEN!

Jag ska berätta mer om hur det har gått senare, hittills har allt funkat superbra, det är så enkelt att använda den och jag ser redan resultat. Och det skönaste av allt, jag slipper böja mig ner i duschen och raka mig som tar typ 20 min, skära mig med rakhyvel, få röda prickar under armhålorna av irriterad hud (ni tjejer förstår). Så glad för denna produkt!

För er som är intresserade av att testa har jag ordnat en bra deal, 25% rabatt HÄR Skriv BIANCA i rutan för kampanjkod. Gäller tom 31 maj. Bra va? 🙂

I samarbete med Philips

13 reaktioner på “PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS”

 • Willy skriver:

  Ser inte arga snickaren på bilden, sköönt.

 • Clara skriver:

  Skulle inte du kunna visa skorna du snackade om som du köpte i Palma??:)))

 • Ulrika skriver:

  Verkar vara en super bra grej, har skickat efter. Köpte dock en billigare variant. Men den hade också fått bra betyg. Tack för rabatten. Nu får vi sommarfrächa ben:)kram!!!!

 • Nathalie skriver:

  Hej!
  Vad hade du för topp när du var ute i fredags? Och snälla kan inte du tipsa på saker att göra i Göteborg!? Restauranger, aktiviteter, affärer och hotell! Jag och min kille ska dit, så alla tips är bra!! Tack på för hand

 • Caroline Strömberg, Åre skriver:

  Alltså, du är ju så fantastiskt vacker Bianca. Och du verkar ha ett gott hjärta, det är det viktigaste. Tycker att du ska börja jobba som modell! Folk älskar att titta på dig och du har en otrolig utstrålning/karisma! Sååå awesome! Kramar

 • Nadja skriver:

  Åh såg den på reklam ooch blev väldigt intresserad! Men jag tål verkligen inte smärta så min fråga e gör det ont!?

 • Hanna skriver:

  Bianca! Kan du inte visa din lägenhet?:)

 • Emelie skriver:

  Hej, Bianca! Åh, jag tycker så himla mycket om att läsa din blogg. Jag är också inne i flyttsvängarna, kan inte du visa lite bilder på er lya? Behöver lite inspiration! Kram

 • Junitjej skriver:

  Gör det ont att använda den?

 • Patrik Lundberg skriver:

  Nu har jag tjuvläst din mors blogg…..

  BILDER PÅ VALPEN som du tittat på…tack.

  MVH Patrik

  Önskar dig all välgång.

 • Elin skriver:

  Hej Bianca! Jag är så oroligt nyfiken på din lägenhet. Förstår att den kanske inte är klar osv men kan du inte skriva ett inlägg med mer teknisk fakta, hur stor är den osv?
  Och det skulle även vara jätte kul och intressant att läsa om era tankar innan köpet.
  Ska själv flytta snart med min kille och vi sitter just nu och klurar på om vi vill ha en tvåa eller trea…
  Skulle vara super kul om du kunde dela med dig om dina tankar och kanske lite tips för oss som funderar på att köpa bostad.
  Tack för en super bra blogg!

 • Evelina skriver:

  Hej!
  Var har du köpt kläderna som du hade på dig när ni var på nåt ställe med provsmakning av pizzor. Allt var jättefint. Jag får alltid bra inspiration när det gäller snygga kläder från dig 🙂

 • Emma skriver:

  Supet smart! Kolla gärna in min blogg, skriver om lite allt möjligt hur jag lever mitt liv som ungdom:) Ha en fortsatt bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *