CLARISONIC PEDI

Clarisonic-Pedi-ad
ped_page-bg_34264


Clairsonic_082414_05

Hörni! Fick med mig hem detta super kit Clarisonic Pedi för ett tag sedan. Skulle ta lite bilder och visa när jag gjorde det ikväll men hittar varken min mindre kamera eller sladden till min systemkamera för att föra över bilderna till datorn….!!! Typiskt! Fick sno lite bilder ifrån Google så länge 🙂

Men detta är alltså en mirakulös borste som förhoppningsvis ska förändra din skönhetsrutin. Man kan ju bara hoppas då mina fötter ser förjäävliga ut haha. Behöver verkligen mjukas upp så att säga. Denna borste bygger på svävningar och inte rotation som säkrar att borsten inte sliter och drar i huden. Den jobbar alltså bara på ytan och inte påverkar hudens elasticitet.

Så denna är alltså special designad för att ge mig mjuka, vackra och fräscha fötter. Härligt! Det är är på tiden!

Denna borste har överösts med prestigefyllda skönhetspriser vilket alltid är skönt att veta när man ska ge sig på en liten dyrare produkt.

Får visa er med egna bilder efter jag testat denna 🙂

Nu ska jag sova. Godnatt fina ni! Puss&Kram

3 reaktioner på “CLARISONIC PEDI”

  • Jenny skriver:

    Vart har du köpt dina bruna byxor som du hade på mors dag? Väldigt fina!!!

  • Carina H skriver:

    Men herre min je vad söt lille Dino är, man bara smälter när man tittar på honom, bra att han kan springa lite lös på landet hos mormor och morfar, har inte hunnit in till er butik, men får nog ta mig ikragen och göra detta. kanske hittar något som faller mig i smaken. men risken är stor att det blir ett stort hål i plånboken, hoppas att Du eller Din mor jobbar då. Ha det och ge Dino många kramar. hälsn från Upplands Väsby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *