DINO

11358738_625505224253368_1101128040_n

IMG_9906-0
Välkommen in i familjen Dino <3 

Som jag skrev tidigare så har vi välkomnat in en ny söt liten hårig familjemedlem i familjen. Och han är sååå älskad! Det är verkligen som många av er skrivit, att ta in en hund i familjen efter en tidigare hunds död är verkligen det bästa, iallafall för mig.

Marqy var mitt allt, min bästa vän och min egen bebis. Jag var hans mamma och han mitt barn. Att gå ifrån att ha gett enorm kärlek till Marqy varje dag i 2 år till att ifrån en sekund till en annan inte ha någon att ge just den kärleken till är obeskrivligt smärtsamt.

Jag tänkte noga igenom ifall jag skulle palla med en ny hund, ifall jag skulle kunna ge den lika mycket kärlek som jag gjorde med Marqy eller om jag bara skulle vilja ha tillbaka Marqy och avvisa denna hund. Jag träffade Dino 2 gånger innan vi bestämde oss, och redan vid första träffen så var jag kär.

Han liknar Marqy på så många vis. Han har extremt mycket energi, han är nyfiken, busig,leksugen, hungrig, älskar att mysig och helt fullkomligt bedårande.

Det känns helt fantastiskt för mig att få ge kärlek till ett djur igen. Att få sova med en mysig hund vid mitt huvud igen, gå på kisspromenader, ha ha någon som springer runt där nere på golvet och bara mysa mysa mysa.

Bästa valet jag kunde gjort och jag älskar Dino SÅ mycket redan. Vi har fått en starkt band redan efter 1 vecka och han är absolut världens finaste och sötaste. Och han är lika liten som våran fjärrkontroll haha!

Självklart saknar jag Marqy varje dag och hade med hela mitt hjärta velat att han fick träffa Dino så dem kunde leka ihop och blir brorsor. Men jag kan nu verkligen le och skratta åt våra fina vackra minnen ihop som vi fick och bara glädjas åt att jag fick vara mamma till en sådan fin hund som Marqy var. Han kommer aldrig glömmas och han finns fortfarande i mina drömmar om nätterna <3

Puss <3

19 reaktioner på “DINO”

 • Elin skriver:

  Vart bor du någonstans och vart bor Dino? 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Jag bor fortfarande hemma då lägenheten inte är helt klar & Dino bor här med mig och kommer även flytta med mig till lägenheten 🙂 Kram

 • Marinda skriver:

  Såååå söt! 🙂 Förstår precis hur du tänker med en ny valp, det är svårt :/

 • Willy skriver:

  Nånting som folk glömmer när man har djur e att ta bilder o filma lite, för oftast håller en hund i typ 10-14 år nått. Helst inte för mycket vanligt mat för då får dom dåliga tänder o kassa inälvor
  .

 • Patrik Lundberg skriver:

  Grattis Bianca!

  MVH Patrik

 • Lena skriver:

  Söt liten kille. Han kommer att få det jättebra hos er med mycket kärlek och mys.

 • Ess skriver:

  <3rörd här, GRATTIS till varandra igen<3

  Kärlek från Ess

 • Stina skriver:

  Så söt!! Vad heter hundrasen?

 • Lena skriver:

  Underbart Bianca! Är så otroligt lycklig att du kan få uppleva villkorslös igen! Önskar många fina stund
  Lycka till med en kärleksfull tillvaro-.,–!—-

  Kram

 • G skriver:

  Åh så fin! Kollar också lite på hund, vad är det för ras? Kram

 • maria g skriver:

  Lycka till h är så fin ni kommer få kul ihop o glöm
  ej visa bilder kramis.

 • Gerd skriver:

  Grattis och Lycka till med lilla valpen, så mysiga stunder och sköna promenader ni kommer att ha tillsammans <3

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca, bra att du lyssnar på dig själv och det du känner. Så himla söt hundvalp och gulligt namn 😉
  Hoppas ni får en massa fina stunder tillsammans. Kram kram.

 • Marie skriver:

  Hej!
  Vilken ålder och vikt har Dino? Vi ska eventuellt köpa en chihuahua som är 13 veckor nu och väger endast 1kg. Blir orolig att den är ”för liten” Att den lättare blir sjuk när den är så mycket mindre än de andra i valpkullen, de väger ca 1,5 kg.
  Med vänlig hälsning, Marie

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Dino är nu ca 11 veckor och väger kanske 1,5 kilo. Han är väldigt liten såklart men världens sötaste 🙂
   Jag är inte så bra på hundar och hur det är med sjukdomar om man är liten hund osv. Men prata med uppfödaren. Hon kan säkert hjälpa er med allt sådant 🙂 Lycka till <3

 • Jessica skriver:

  Hej
  Han är verkligen söt din Dino
  Min dotter funderar på att köpa just en liten Dino , skulle du vill tala om hos vilken uppfödare han kommer ifrån ?
  Vi fastnade just för din lille pga av hans fina färger och ögon
  Med vänlig hälsning,
  Jessica och Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *