SELFIES

4-bildsserie 2015-06-04 kl. 21.27 #9 (kompilerad)
Topp ifrån Zara

Hörni! Vilken hetsig dag, därför jag inte hunnit snacka med er så mycket. Jobbade inatt på Cafe Opera (lika kul som vanligt). Drack ingenting (vilket jag sällan gör numera) men kom ju ändå hem vid 03.30 och var helt slut när jag vaknade och kom då på att ”justeeee jag ska jobba i butiken idag”.

Så det var bara att gå upp, duscha och dra in mot stan för att jobba hela dagen i butiken med 4 timmars sömn.

Men vila kan jag ikke göra, för nu måste jag packa inför helgen. Åker till Sunne imorgon för studenfirande för fina Maja. Det övernattning där och när vi kommer hem är det direkt till lägenheten, fixa mig snabbt och dra till nästa fest för Johanna, Melina, Jacob och Leo som alla fyller 25 år! Så kommer vara HELT SLUT på söndag haha!

Ser fram emot en lat dag på söndag med pizza redan nu haha.

Ska ta det lugnt med drickande så jag orkar med dessa dagar. För när jag är bakis…. då fungerar inte jag. Vill ju ha kul på den andra festen på lördag också.

Godnatt på er så hörs vi mer imorgon 🙂

7 reaktioner på “SELFIES”

 • Klara skriver:

  Åh skulle inte du vilja visa lite hur lägenheten ser ut? Kanske lite smått? Skulle i alla fall vara jättekul om du kunde göra det! Kram hoppas allt är bra 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Ja jag ska göra det så fort den är klar! Vill inte visa något när den inte är klar än 🙂 Puss

 • Elin skriver:

  Hej Bianca! Jag och min familj har bokat en resa till Mallorca i augusti och vi vill jättegärna testa din pappas restaurang. Så jag undrar bara. Ligger den i Palma? Och är det lätt att hitta dit? 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Va kul!! Ja den ligger mitt i Palma mitt inne i centrum. Adressen hittar ni enklast på Google 🙂
   Kram

 • Louise skriver:

  Hej!
  Var i butiken igår (letade present, men kunde inte bestämma mig.) Ville bara säga att du och din blogg är så grymma! Så fin och jag vågade inte säga något i butiken heh… Men superfin butik är det! Kram

 • Anna skriver:

  Du skriver ”dra in till stan” men din lgh ligger väl i stan ( eller sover du inte där??!,!).

 • K skriver:

  Åh vad kul att ha saker att se fram emot så där 🙂 bästa jag vet! Ha så kul och glöm inte att ta mycket bilder! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *