SMINKBORSTSET FRÅN GLAMDEALS.SE

1429202505-9394

För några veckor sedan så fick jag hem ett sminkborstset ifrån Glamdeals om ni minns det?! Sedan dess har det hänt en hel del och jag har därför inte hunnit recensera produkterna. Fått väldigt många frågor om setet både på kommentarsfältet och på mejlen.

JA! Setet var riktigt grymt! Det innehåller 11 borstar av högsta kvalité, något jag alltid är ute efter när det gäller smink borstar. Måste kännas bra på huden, i äkta gethår dessutom. Det är även borstar som make-up artister använder.

Borstarna är väldigt lätta att rengöra och passar flera ändamål. Alltifrån ögonskugga, ögonbryn, foundation, concealer till rouge. Ja, exakt allt. Tvätta borstarna ordentligt då det är äkta hår och bevara de i en torr miljö så håller de nog ett bra tag kan jag lova 🙂

Jag har använt sminkborstarna flitigt och vart super nöjd! Och om det är någon som är kräsen på sminkborstar så är det jag!

Sist jag skrev om setet så tog borstarna snabbt slut. Jag pushade mina vänner på Glamdeals om att ta in erbjudandet en sista gång då det var så många som frågade efter de. Glamdeals har nu valt att ta in ett begränsad antal borstar igen och först till kvarn gäller. Så skynda er innan det tar slut igen!

Utmärkt till dig själv eller kanske till någon annan i present? Enligt mig är nya smink borstar alltid en utmärkt present till en tjej som gillar smink 🙂

Ni får alltså ett sminkborstset med 11 borstar i äkta gethår för endast endast 249:- som i vanliga fall kostar 800:-
och erbjudandet hittar ni på GLAMDEALS.SE  Ett riktigt super erbjudande som jag tycker ni definitivt ska haka på 🙂

Puss <3

5 reaktioner på “SMINKBORSTSET FRÅN GLAMDEALS.SE”

 • Jessica skriver:

  Var verkligen ett stort fan av din blogg förut, men dom ända gångerna du bloggar nu är typ spons inlägg. Vilket är ganska tråkigt.. Okej ifall det du gör det nångång ibland men att läsa flera spons inlägg på raken blir ganska tråkigt. Saknar dagens outfit bland annat..

 • Karin skriver:

  De tog inte slut snabbt om de ens var slut

 • Sara skriver:

  Borstarna suger!!! KÖP INTE, har dom själv och är inte nöjd en enda sekund. Usch för dåligt pr!!!!!!!

 • Sandra skriver:

  Håller inte med ovanstående kommentarer!
  Jag har köpt dessa borstar och för 250kr så är de faktist riktigt bra!

 • Mikaela skriver:

  nej nej nej köp inte borstar med djurhår. det inte framförallt icke djurvänligt plus att sånna borstar är mycket svårare att sköta. de fäller hår och blir torra! köp hellre real techniques-borstar i syntet som är HUR bra som helst och går att köpa till bra pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *