AWESOME DAY

DSC00580
DSC00575
DSC00589
DSC00582
DSC00583
DSC00604
DSC00599
DSC00591

DSC00607
Super duper dag på Lundsberg part 2

Ja som ni ser hade vi en riktigt skön dag, kändes nästan lite som midsommar där ett tag. Lunch ute i solen, alla bär fina sommarklänningar, några är lite föör fulla lite föör tidigt haha. Gud vad jag längtar till midsommar helt plötsligt! Nej men det var verkligen en super mysig start på dagen.

Och btw, hur häftiga är deras flak?! En tradition skolan har haft sedan ett tag tillbaka. Alla flak har olika teman och det är 1orna som bestämmer och gör alla flak. Det blir liksom som en överraskning till studenterna 🙂 Och eftersom vi var på Lundberg så vaskades det såklart champagne på flaket haha. Det kunde inte bli mer snobbigt haha!

Efter utspringet var det alltså lunch ute i solen, massa fina tal, så fina att jag tillochmed började gråta haha och bara soft häng. Efter det satte vi oss alla på bussen för att ta oss till hotellet där festen hölls. Men mer bilder om det får ni senare.

See ya here soon 🙂

 

3 reaktioner på “AWESOME DAY”

 • Helena skriver:

  saknar du inte att du själv inte tagit studenten? Skoltrött kan ju vem som helst vara men inget i livet kommer ju av sig självt. Är man inte beredd att kämpa är det svårt att nå nånstans.

  • biancaingrosso skriver:

   Jo absolut!! Jag är jätte besviken på mig själv att jag inte tog studenten! Däremot så vet jag att det jag vill hålla på med i framtiden inte kräver gymnasieutbildning utan där krävs endast talang, drivkraft, social förmåga och en positiv energi. 🙂

 • Ikas USA skriver:

  Härliga bilder! Vad kommer klänningen ifrån? Tack:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *