STUDENTEN 2015

DSC00544
DSC00546
DSC00564

DSC00553
Klänning Gina Tricot (S)  // Armlös kappa Gina Tricot (34) // Klackar Nelly.com // Solglasögon Celine 

DSC00567
DSC00572
DSC00562
DSC00573

 

Godmorgon och glad tisdag på er! Asså jäklar vilket hetsig helg jag har haft. Har verkligen inte haft någon tid över att ens öppna datorn.

Studenfirande hela fredagen, på resande fot hela lördagen för att sedan fixa mig igen för nästa fest på lördag kväll, och spenderade hela min söndag med att begrava min gammelfarfar. Så har varit en full helg med gläde, fest och tårar. Mycket blandade känslor. Känns nästan som det gått 2 veckor.

Men jag har iallafall hundratals med bilder till er 🙂

Såhär såg det ut när vi anlände till Lundbergs skola för att fira att fina Maja tagit studenten! Så fint anordnat och vilket studentstämning! Önskar lite att man gick ut och tog studenten där….

Mer bilder kommer senare. Nu är jag hemma hos mamma och redigerar bilder & tar tag i mail.

Puss <3

 

5 reaktioner på “STUDENTEN 2015”

 • Hennie skriver:

  Skulle inte du och philippe flytta ihop? Vad hände med nya lyan?

  • biancaingrosso skriver:

   Jorå! Vi har flyttat ihop, men sover oftast hos mamma ändå hehe. Hunden är ju här, ALLA mina grejer är här. Bara blivit så. Jag kommer flytta in så småningom. Jag är ju en riktigt mamma tjej så det är svårt för mig att bara släppa allt hos mamma och flytta. Jag måste få göra det på min egen tid så allt känns rätt och inte påtvingat 🙂

 • Caroline skriver:

  Men ÅH vilka fina skor du har på dig! ja.. du är ju bara snygg! 🙂
  Vilken str. är dina klackar, är dom stora eller små i storleken?

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har strl 37 och tycker faktiskt att dem är ganska stora i storlekarna… Skulle nog rekommendera att köpa en storlek mindre 🙂 Kram

 • Annika skriver:

  Det är ju inte försent att ta studenten. Försök att se studentfirandet som en morot att läsa klart gymnasiet. Efter allt pluggande och slit väntar fester och firande för DIN skull. Du kommer att vara så stolt över dig själv. Förstår att det känns jobbigt att ta tag i pluggandet igen men det är så värt det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *