MORNING

DSC00652

DSC00651
Hotel breakfast, the best <3

God morgon! Önskar jag hade denna frukost igen. Asså hotell frukost, finns det något bättre?!?! Kan ju säga att frukosten var lite lugnare än middagen på Sunne haha. En hel drös trötta och bakfulla ungdomar som tryckte i sig mat ifrån buffén.

Idag blir det först lite shopping till lägenheten med Phillipe, sedan jobb, efter det direkt till F12 för Sebastians och Axwells release fest för deras nya isglass med alkohol i. Ska bli så jäkla roligt att testa. Och sen bär det av mot Cafe Opera 🙂

Om ni vill komma förbi och kanske ta en drink ihop eller så så är det bara att höra av sig till min mail [email protected] 🙂 Skriv hela ditt namn + antalet personer så tar jag som vanligt hand om resten.

Kisses <3

 

1 reaktion på “MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *