MADFEKKE

IMG_0648
Avhoppade ifrån bussen som tagit oss till ”unknown destination”. Påväg till där festen tog plats med två fulla påsar med presenter till födelsedags barnen 🙂

DSC00653

DSC00665
Helt seriöst världens fräschaste jordgubbsdrinkar serverades när vi kom fram

DSC00657
Klänning ifrån H&M (kostade dock 2000kr så måste varit någon speciell kollektion eller nåt) // Väska River Island // Skor Nelly.com // Solglasögon RayBan

DSC00666

 

11414428_628669877270236_1395934173_n
Sorry för sämsta bildkvaliten på dessa två men bättre än inget 🙂 Födelsedagsbarnen var alltså Jacob, Leo, Johanna & Melina som alla fyllde 25 år och vi därför firade deras 100års fest!

DSC00686
Fina mamma med Johannas mamma 🙂 

Det kommer mer bilder men börjar med dessa. Hinner inte föra över alla just nu då jag står på jobbet. Vi hade iallafall en stört rolig kväll!! Bussarna hämtade alla 150 (om inte mer) gäster på Karlaplan för att sedan åka till en ”unknown destination” som visade sig vara Jacobs mamma vackra hus med finaste bakgården där de hade satt upp jätte stora och fina tält där vi höll till under kvällen/natten. Men som sagt, mer bilder kommer… 🙂

Har haft en super stressad dag. Allt gick fel imorse när jag skulle fixa mig inför att åka och jobba. Ska sova i lägenheten så behövde ha med mig packning för kvällen & morgondagen. Dino skulle med till butiken så var tvungen att packa för honom, mobilen plingar i ett då det är gästlista ikväll för Cafe Opera. Såklart kommer jag sent till jobbet och väl där är det mycket folk, telefonen plingar fortfarande, mailen ska svaras, bloggen ska uppdateras och samtidigt ska jag ta hand om kunder på jobbet. Kanske inte ska jobba med 3 jobb samtidigt…?!

Kan väl säga att det har varit en sån stressig dag så jag ett tag höll på att börja gråta haha.

Får skylla på min jäääääkla (förlåt språket) p-stav som sitter i min arm. Har sådana sjuka humörsvängningar och haft det nu i 6 månader…. är så trött på den! Har även blödigt konstant i 6 månader (sorry för lite för mycket information hehe).

Jag är bara irriterad, trött & stressad just nu. Ser fram emot lite fest ikväll så jag kan få dansa av mig denna frustration hehe.

Hörs senare, om jag hinner så att säga 🙂

 

 

8 reaktioner på “MADFEKKE”

 • Malin skriver:

  Hej!
  Vill börja med att säga TACK för en jätte bra blogg! Ett litet tips…. Använd en hormon spiral istället. Det är inte lika mycket hormoner i den som i p-staven. På mig fungerade inte heller p-stav men spiralen fungerade kanon! Du får testa dig fram 🙂
  Mvh Malin

 • Johanna skriver:

  Tack för att du delar med dig av ditt liv så mycket.
  Själv slutade jag helt med hormoner förra året pga irritation över att inget kändes rätt. Så trots att jag får använda kondom varje gång så är det mitt bästa beslut på länge!
  Kram 🙂

 • kojbe (Eva) skriver:

  Herregud se till att ta ut staven så länge ska man verkligen inte blöda.

 • F skriver:

  Hej! Jag jobbar som barnmorska och vill verkligen slå ett slag för hormonspiralen istället. Det finns två varianter, en som sitter tre år och en som sitter fem år. Du småblöder första månaderna men sedan blir de flesta helt utan mens. Den är också ett väldigt säkert p-medel samt har mindre biverkningar än p-staven då den innehåller mindre mängd hormon och främst verkar lokalt i livmodern. 🙂

 • Emma skriver:

  I feel you! Har också P-stav och har blödit i typ 6 veckor och är så J*kla less!! hehe! Du verkar som en fantastiskt jordnära kvinna! Fy vad jag gillar din blogg! Kram! 🙂

 • Bella med familj i Västerås skriver:

  Måste göra ett inlägg här, jag rekommenderar dig att ta p-sprutan istället (depo-provea) då slipper man mensen så jä*** skönt får jag säga. Den tar du var 3:e månad en injektion i rumpan eller rättare sagt höften. Så slipper man som sagt mensen och det är så skönt att gå till bm var 3:e månad

 • Willy skriver:

  Gör som Gunde gjorde, åk utan stav.

 • Louise skriver:

  Du borde verkligen inte skämmas för din p-stav eller skriva att du har mens! Det är naturligt och jag tror väldigt många uppskattar att du skriver om det. Det är en del av din vardag och det är ju det du skriver om.

  Keep up the good work 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *