BUSY DAY´S

DSC00397
With my baby <3 

 

Glad fredag på er!! Det har varit riktiga hetsiga dagar för mig senaste veckan så hinner verkligen knappt ta upp datorn. Därför min frånvaro. Står iallafall i butiken nu och försöker göra två saker samtidigt hehe. Jobba här och föra över bilder, redigare och snacka med er samtidigt. Liiite svårt men jag gör mitt bästa.

Är så trött idag att klockorna stannar. Förstår inte hur mamma hinner med allt så mycket som hon jobbar och ändå bloggar hon varje dag, tar hand om 4 barn, köper mat, lagar mat, städar, reser runt hela tiden, hänger med vänner, går på möten. Jag har sagt det flera gånger men hon är en riktig power woman som jag tycker många borde se upp till min fina mamma <3

Nog om mamma (hehe). Saknar Dino nu när jag står här. Hade velat vara hemma och leka i trädgården med honom.

Ni ska få bilder senare ifrån eventet på F12 för min kusin Sebastian och hans nya sjukt goda alkohol glassar 🙂

Ses snart då, Puss <3

4 reaktioner på “BUSY DAY´S”

 • Eva skriver:

  Men tre av er är ju vuxna nu!

 • Rebecca skriver:

  Hej
  Kan du inte visa bilder från din lägenhet?
  En toppen blogg! Kram

 • maria g skriver:

  J vill också se lägenheten o ditt smink mm jo m många mammor har det som din o bra att din mamma är så glad o bryr sej så mycket om er krama
  dina fr mej ha det fint.

 • Irene skriver:

  Ja skull vara kul se ert släktträd någon gång.Ska philippe jobba i stan när han kommer eller söka jobb? Ja frågan är om hon tänker gå i pension sen och leva bra ? hhahhaha tror intedet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *