N´ICE COCKTAIL RELEASE PARTY

11289938_629777497159474_97697370_n
IMG_6829
11392816_908423829219524_2528502500415608080_n
IMG_6833

IMG_6832
Fina Marie som är Sebastians mamma 🙂

IMG_6831
Min favorit var dessa två Pina Colada och Strawberry Daiquiri. SÅ jädrans goda!

IMG_6838
IMG_6844

IMG_6840
Jag och mamma med fina Olivia och Anna ( Alessandros mamma och lillasyster) som jag känt sedan jag var mycket liten
IMG_6841

IMG_6845

IMG_6846
Amazing night at F12

Asså så jäkla kul jag hade i onsdags! Det började med lite mingel uppe på F12 och nere på Publico där det serverades lite små plock och vi fick testa på glassarna. Asså HERRE vad goda det var!! Över mina förväntningar! Smakade liksom en drink fast på glass, klockren idé!!

Träffade massvis med gamla nära och kära som man inte träffat på länge. Dansade loss till grym musik när Sebastian, Alesso & Otto Knows gick upp till dj båset och drog igång festen. Vilket drag det var alltså! Kändes lite som summerburst fast mindre och mer intimt!! Hade kunnat stanna där en hel helg och bara njuta, för det var exakt det jag gjorde!

Kul också att mamma följe med ut och festade. Inte så ofta det händer och det är lika roligt varje gång. Hon är ju som en tonåring liksom. Fast roligaste var nog Anna (Alessos mamma) som stod hoppandes, klappade och skrek högt heeeela kvällen när hennes son spelade. Man kunde bara se på henne hur stolt hon var. Kan säga att det var typ hon som drog igång festen på riktigt haha!

Kvällen avslutades med mer dans & fest på Cafe Opera och slutade sedan på White Room och en sväng till Z-eleven där jag satt och käkade calzone tills kl 06.00 på morgonen haha!

Puss <3

5 reaktioner på “N´ICE COCKTAIL RELEASE PARTY”

 • britt-marie skriver:

  Vad jobbar din kille med? Han är oftaast inte med på bloggen. Trivs ni bra i er nya lägenhet?

 • Annica skriver:

  Är en ”tant” på 37 år som läser din blogg. Angående din pstav verkar det inte bra att blöda så mycket efter flera månader efter att du satt in den. Det går att ta ut staven i förskott. Hade pstav som bara krånglade. Det finns olika sorters ppiller att testa om du inte är nöjd med dem du haft. Har pspruta som man tar hos barnmorska eller liknande var tredje månad. Nu slipper jag mensen och har inte haft några biverkningar. Kan vara lite krångligt att hitta rätt sorts pmedel när man är ung. Lycka till!

 • helena Abrahamsson skriver:

  Hej,
  Alltid lika fin. Vart är din långklänning ifrån. Så snygg!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Tack så mycket <3 Det är en jumpsuit och den är ifrån Zara 🙂 Jag bär xs 🙂 Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *