WELCOME TO PIZZERIA GIRO

IMG_6852

IMG_6854

IMG_6855
Herregud vad trött och ung jag såg ut här haha

IMG_6858
Jag tog Vesuvio som jag typ alltid tar när det gäller pizza. Även fast jag gillar Margarita mest haha… 

IMG_6861
Hela familjen samlad och hungriga som aldrig förr på bästa pizzan i stan

IMG_6866
Tog en jätte god tiramisu efteråt. Det finns endast 2 ställen som kan göra en bra tiramisu enligt mig här i Stockhom (vad jag har testat) och det är här på Giro & på ”Den Gamle & Havet”. Så nu vet ni det 🙂

IMG_6867
Benjamin tog en ASGOD Äppelsorbet och choklad glass till efterrätt

IMG_6863
Och såhär mina vänner äter jag min pizza. När jag börjar bli för mätt så äter jag bara själva mozzarellan och såsen.. precis som min mamma…. Någon som gör likadant?

IMG_6869
Delicious lunch at Giro 🙂 

För några dagar sedan drog till nyöppnade GiroSveavägen (vägg i vägg med Miss Clara Hotell). Det är min gudmor och hennes familj som äger även denna restaurang och Miss Clara Hotell. En mycket driven familj 🙂

De har flugit hit kända kockar ifrån Napoli (stad i Italien där pizzorna kommer ifrån) som alltså lagar dessa gudomligt goda pizzor för oss svenskar 🙂 Snacka om att vi är bortskämda här i Stockholm nu 😉

Kan säga att det är RIKTIGT goda!! Och om jag vore ni skulle jag hålla mig till det enkla och ta en margarita för det är alltid godast hehe.

Nu ska jag snart sluta och då är det dags att dra hem och göra mig i ordning för kvällen på Cafe Opera. Maila mig till [email protected] för plats på kvällens lista 🙂 Åldersgränd är 18. Puss <3

8 reaktioner på “WELCOME TO PIZZERIA GIRO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *