AMAZING VIEWS

DSC00708
IMG_0964
IMG_0966

IMG_0967
Amazing views at Skeppsholmen <3 

Ja hörni! Såhär vackert är det ute på Skeppsholmen! Skulle vilja bygga ett hus och bara bo där! Som att vara ute i skärgården fast mitt inne i stan, SÅ vackert iallafall.

Jag hade svin roligt igår btw på Cafe Opera. Jag och Siri började med varsitt glas på Grodan för att sedan gå vidare till ett annat glas och sippa på lite strawberry daiquiris som var himmelskt goda. Lätt min favorit drink. Sen hade vi kanske lite för kul på Cafet och avslutande kvällen på Max innan jag drog hem.

Inte för att jag drack mycket (max 4 drinkar) så mår jag ändå inte alls bra idag…. Blir verkligen bakis på det minsta! Ångest!

Nu står jag på jobbet. Sen ska jag hem, städa och välja vad man ska ha på sig imorgon, midsommar och allt! Trist bara att man antagligen måste klä sig varmt…. 🙁 Jag vill ha SOL!!

Puss <3

 

7 reaktioner på “AMAZING VIEWS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *