@ PRINSEN

unnamed
Middag på Prinsen med Oliver, Benjamin & Phillipe förra veckan 

Som ni vet så är vi en familj som ofta, väldigt ofta äter ute. Och jag tror nu att jag har testat varenda jäkla köttbulle i stan. Så var tvungen förra veckan att testa Prinsens berömda köttbullar som tydligen vara godast av dem alla. Men alltså NEJ! Dem var verkligen inte alls så goda som jag trott. Dem var torra och kompakta, ikke krispiga och ganska smaklösa. Nej dem får tyvärr ett stort minus ifrån mig.

Dem absolut godaste köttbullarna jag har ätit är på Hotell Skeppsholmen. Dem var krispiga utanpå, luftiga inuti och hade en ljuvlig smak. Så DIT ska ni gå om ni vill käka grymma meatballs!

Annars var toast skagen här på Prinsen jättegod och deras Creme Brulé var även den en 10 poängare.

Så nu vet ni det 🙂 Herregud, det här börjar ju bli en matblogg haha!

Nu ska jag möta upp Saga & Hjördis på lite tjejhäng 🙂 Puss <3

8 reaktioner på “@ PRINSEN”

 • Robin Lywe skriver:

  Be

  bis

 • margareta skriver:

  Önska dej o din härliga familj en riktigt skön Midsommar med eller utan regn hoppas på sol / kram
  Ps. tack för alla goda middags tips 🙂

 • Skåne skriver:

  Hej Bianca. Vem tar hand om din lilla valp när du är ute och och flänger så mycket och reser. Bara undrar iom att jag har två hundar själv och har fått välja bort mycket och mina hundar tar nästan upp hela min tid. Hur får du det att gå ihopa med en liten valp och ute och flänger med kompisar/pojkvän/familjen och reser. Tycker både bra om din familj och dig och fick smärta i mitt hjärta om vad som hände dina andra hund.

 • Maria skriver:

  Maria säger:
  18 juni, 2015 vid 19:47 / Svara
  Tack för svar! Finns det någon lapp i klänningen som står vad den heter då kanske? Vad kostade den? 🙂

  Kan du inte ta fler bilder på själva klänningen så man ser hur den ser ut och kan leta i butik?

 • Sofia skriver:

  Hej vackra Bianca!
  Vi är två 19-åriga tjejer från Karlskrona, Blekinge som tänkte ta oss en tur till Stockholm ett par dagar i juli. Det jag undrar är om Cafe Opera har åldersgräns 18+ varje onsdag eller hur ligger det till? Även om det är 18+ på fredagar ibland också? Tacksam för svar! Önskar dig och din härliga familj en underbar midsommar! 🙂

 • Karin B skriver:

  Nu blev jag visst hungrig!

 • Christel skriver:

  Skönt för Pernilla att slippa laga mat det kan ju inte bli många ggr på en vecka som hon behöver. Dessutom är det gott oftast att äta ute. Mina döttrar skulle inte gilla det de vill ha hemma gjord mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *