STOCKHOLM <3

IMG_6880

IMG_6881
Asså Stockholm på sommaren…!! Så vackert!! Eller ja Sverige generellt på sommaren är bara så jädrans underbart vackert! Kan inte vädret bara vara helt fantastiskt nu varenda dag dennas sommar så man kan få utnyttja den till fullo!!

Igår åt jag middag med lite tjejkompisar och då snackade vi om att vi verkligen är sugna på att åka ut till Djurgården för goda picknickar i solen, hyra en båt någon dag, styra upp luncher och lite dagsfester hemma hos mig, åka ut till landet för att bada & sola, åka rung med båten, grilla.. the list goes on! SÅ taggad på sommar!

Idag blir det jobb för mig sen ikväll har jag inga planer. Vi får höras senare helt enkelt 🙂 PUSS <3

 

2 reaktioner på “STOCKHOLM <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *