LUNCH IN THE SUN

IMG_6883
IMG_6888
IMG_6889
IMG_6894
IMG_6895
IMG_6886
IMG_1195
IMG_6896

IMG_6891
Lunch in the sun at Milles last week 

Förra veckan när det kändes som att sommaren påhittigt höll på att komma igång så passade vi på när solen lös att äta lunch på Milles som ligger precis vid vattnet på Strandvägen. Mysigt ställe med en typisk stockholms meny… inte riktigt min typ av meny egentligen men min kycklingsallad vad jätte god så det gjorde ju inget 🙂

Så himla fint att de också serverar all mat på Versace tallrikar!! Urläckert!

Nej, nu ska jag jobba vidare sen möter jag antingen upp kompisar eller drar hem och springer en runda. Känner för att springa av mig all negativ energi jag har, all stress, all irritation amen ALLT helt enkelt. Ska bara PUMPA med grym musik och njuta av vädret!!

Puss så länge <3

9 reaktioner på “LUNCH IN THE SUN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *