FAVOURITE STARTER

IMG_6807

IMG_6808
My favorite starter plate 

God dag vänner! Hur mårs det? Det börjar bli bättre för mig. Jätte skönt faktiskt!! Tankarna snurrar runt i huvudet hela tiden men jag går inte runt med klumpen i magen hela tiden så mycket längre. Ska vara glad att jag är frisk liksom. Man måste (eller jag måste) börja uppskatta det lilla i livet.

Men iallfall. Detta ovan är en typisk förrätt vi äter i vår familj typ varannan dag hemma hos oss. Det är alltså rostat rostat bröd med buffel mozzarella som är dränkt i olivolja & salt (SÅ GOTT) med tomat, basilika, salami & mortadella. Mortadella är btw min absolut favorits skinsort!! JESUS vad gott det är!

Ja man kan väl lugnt säga att jag dör för det italienska utbudet av mat 🙂

Och det bästa är att det är inte så jätte dyrt men smakerna är helt gudomliga!

Nu skulle jag vilja veta vad eran favorit mat är? Skriv i kommentarsfältet 🙂 Puss <3 Nu ska jag jobba vidare!

6 reaktioner på “FAVOURITE STARTER”

 • Julia skriver:

  Mozzarella är väldigt gott tycker jag. Min favorit mat är pasta i alla sorter. Det finns så mycket man kan göra med pasta och man kan liksom blanda det med så mkt olika saker.
  Jag brukar koka pasta, ha kyckling, sojabönor, ärtor, champinjoner och sen lägga i det i en sås o sen blanda med pastan. Hur gott som helst! 🙂
  En annan favorit rätt jag har är gratinerad korv i ugn med vita bönor och tomatsås.
  Mamma brukar även göra en pastasallad som kommer från ett Amerikanskt recept, det är sååå gött!
  Sen är currysås med kycykling så himla gott också! 🙂
  Det finns så himla mkt God mat asså 🙂 <3

 • Elinnor skriver:

  Yoghurt och nötter / frön / bär

 • Albert skriver:

  E inte korven väldans fet för din magge?

 • Ellen skriver:

  Mozzarella, tomat och basilika på rostad baguette älskar jag. Eller en röra med fetaost, tomat, charlottenlök som dragit till sig i vinäger, basilika och lite kryddor. Den röran kan användas till allt! Älskar att göra olika röror och ha bulgur till och sedan en köttbit eller halloumi eller grönsaksdpett till.

 • Isabell skriver:

  Min absoluta favorit rätt är paella, min morfar har hus i Malaga så är uppväxt där på sommarn 🙂 btw älskar verkligen din blogg!! Är inne och kollar minst 1 gång per dag <3 puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *