SELFIES

11650496_635246979945859_1915114120_n

 

Ville bara kika in här med lite seflies jag precis har tagit hehe…! Verkar som att peace tecknet är min favorit… Jag mår konstigt nog jättebra helt plötsligt! Kommer säkert på piss om någon timma igen men lyssnar på mina favorit låtar at the moment och jag känner helt plötsligt att jag vill dansa och skratta igen!

Tänk vad musik kan göra! Jag lever verkligen för musik. Det är min största passion i livet förutom att dansa 🙂 Mitt bästa tips för att kicka igång lite positiv energi för att komma igång med träningen eller som i mitt fall, få upp humöret i allmänhet så är det verkligen att sätta på dina favorit låtar på högsta volym.

Det funkar iallafall varje gång för mig 🙂

Puss!

JUST DET! Btw, det är ju onsdag vilket betyder Cafe Opera!! Glöm inte att maila mig till [email protected] om ni vill upp på listan eller ha bord. Åldersgränsen är 18 år 🙂

Ses där 🙂

7 reaktioner på “SELFIES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *