SNAPSHAT @BIANCAINGROSSO1

11668061_636000166537207_1399354067_n
Some selfies from midsummer on my snapshat (biancaingrosso1) 

Godmorgon! Sitter och äter en knäckebröd macka med avokado, keso, skinka & tomat + havregrynsgröt med äppelmos & kanel. En gammal favorit frukost hos mig 🙂 Ska jobba hela dagen idag så måste ha en stor frukost så jag står mig hela dagen.

I väntan på mer bilden ifrån midsommar så får ni dessa ifrån Snapchat. Herregud vad jag älskar Snapchat!! Så jädrans kul, och tycker att jag uppdaterar rätt så ofta där iallafall. Om ni vill följa mig där så heter jag Biancaingrosso1 där 🙂

Nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn innan jag hoppar in i duschen och drar till jobbet 🙂

Ses här snart. Puss!

4 reaktioner på “SNAPSHAT @BIANCAINGROSSO1”

 • E skriver:

  Hej! Kan man skicka snap till dig?
  Jag har en liten chihuahua/pomeranian som är så himla lik Dino! Vill visa dig 😀 Heter ellencj på snapchat.
  Tack för all inspiration! Kram

 • Gunilla skriver:

  Lite mycket fjortisbilder nu! Känns som att du gått från en ganska mogen tjej till en tonåring igen.

  • biancaingrosso skriver:

   Haha lugna sig! Det är bara att jag putar på munnen när jag har kul med vänner. Jag är fortfarande samma tjej även fast jag kan posa lite ”fjortis” ibland. Haha roligaste jag hört att du tror att hela min personlighet förändras då!!

 • Slotow skriver:

  haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *