MALLORCA <3

IMG_6531
IMG_6403
IMG_0368
IMG_6660
IMG_6633
IMG_6620
IMG_1984
IMG_2033

IMG_6635
Just booked a trip to Mallorca to celebrate my father <3 

Så jädrans skönt!! Bokade precis en resa till mig och Benjamin i slutet av Juli till pappa då han fyller 50 i år!!! Så vi ska vara där i 1 vecka och bara njuta! Behöver det såå jädrans mycket nu! Hade gärna velat vara där längre men måste hem och ta hand om Dino då mamma börjar filma ett nytt tv-program då.

Saknar pappa jätte mycket just nu och behöver få vara pappas flicka ett tag hehe. Palma känns som mitt andra hem så ska bli skönt att få rensa tankarna, njuta av solen, god mat och härligt sällskap. Sen kommer det en STOR överraskning också :))) Ser så himla mycket fram emot det både att få delta i det och få berätta för er 🙂

 

11 reaktioner på “MALLORCA <3”

 • anette skriver:

  Det går verkligen upp o ner i det du skriver. Dina yngre fans de tjatar o tjatar om din/er lgh,bilder,är ni tillsammans och du skriver inte ett ord till svar.
  När du varit öppen förut med bilder och hur kär du var och ja you name it så kan du svara tycker jag.

  • biancaingrosso skriver:

   Det är helt upp till mig om jag vill svara eller inte. Acceptera det 🙂 Kram

   • Annika skriver:

    Det hör till god ton att svara sina läsare. De som är trevliga alltså. Du får ju betalt för att blogga. Då är det inte för mycket begärt att du tar dig tid att vara trevlig och svara de som följer dig, dvs de som gör att du kan ha en blogg på finest.se!

 • Frances skriver:

  Hej! Vore så kul med en Mallis guide då många ska dit i sommar!!

 • Albert skriver:

  Låt na va, hon släpper väl vad hon vill fritt att flytta till Kissie eller varför inte Tant Olga, Putins städerskas blogg om fimpar och Putins kaffe. http://www.olgaslafowska.ru. Bianca 10 läsarna 3.

 • Ella skriver:

  Du är så rolig!! Skriver typ i varje inlägg att du är i behov av semester utomlands och sol. Du åker ju jämt utomlands vissa har det bra

 • Emma skriver:

  Gud vad härligt att åka ”hem”! Hoppas allt känns bättre snart. Känslorna går helt klart upp och ner ibland. Man vet knappt själv om man är vara glad eller ledsen, haha! Kram

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Jag och en av mina söner var på Mallorca i år en vecka åkte 12 Juni jag hade aldrig varit där och måste säga att det gav verkligen mersmak vill dit igen. Kort flygresa god mat och bra shopping!
  Vi bodde i Palma Bech Can pastilla nära och bra till Palma stad. Men nästa gång vill vi gärna bo i Palma stad har du några tips på ok hotell?
  Hälsningar Birgitta S

 • Sandra skriver:

  Åh så härligt !
  Skullle gääääärna vilja hänga på!! haha har snart semester och tråkiga vänner som det inte går att bestämma något med, och olika ledigheter! Härligt att du har brorsan att åka iväg med !

  Aldrig varit i Spanien överhuvudtaget, vilka platser har du varit på där? Och jag kom att tänka på att din pappa är hel italiensare va? Men väljer att bo i Spanien och ha resturang, har han något spansk påbrå med?

  Kram!

 • Edwina skriver:

  Hej Bianca! Vad roligt med Palma, jag och min pojkvän ska faktiskt också dit i sommar så undrar om du har några tips på vad man inte får missa? Har aldrig varit där innan så vore nice att veta vad som är kul att se och göra!

  Ha det bäst, många kramar och tack för en fin blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *