SOON MINE <3

IMG_4923
IMG_4928
IMG_4929

 

IMG_4924
IMG_4937

IMG_4938
Soon these will be hanging in my closet <3 

ÅH kommer ni ihåg dessa?! Dessa (eller ja den beige mocka jackan) köpte vi in till butiken på en mode mässa i februari för några månader sedan alltså. Och då beställde jag dessa 2 till mig själv också! Och som jag har väntat och väntat i MÅNADER nu så kommer dem snart ÄNTLIGEN!! Tror dem kommer i Augusti (ett tag kvar haha) men inte så långt kvar ändå! Kommer använda sönder dessa hela hösten!!

Om ni undrar så är jeansen ifrån Topshop, blusen ifrån Zara & skorna ifrån Mango 🙂

Solbränd hade man ju också velat vara… Tror jag fanimig är blekare nu än vad jag är på vintern haha!

Snart slutar jag. Då ska jag möta upp Hjördis och Siri och handla mat inför imorgon. Vi ska nämligen fira Hjördis 21 års dag hos mig på dan 🙂

Puss <3

 

 

4 reaktioner på “SOON MINE <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *