AWESOME NIGHT

IMG_7036
IMG_7031
IMG_7037
IMG_7040
IMG_7039
IMG_7041

IMG_7044
Beautiful night in Stockholm at Skansen 

Som sagt, kvällen var magisk igår! Önskar lite att man fick bo på Skansen varje Tisdag haha. Vädret var på topp, alla var på bästa humör och musiken flödade. Den perfekta kvällen enligt mig. Och vilket drag det blev när Måns kom ut på scen haha!

Haha ser ni btw hur både Linus och Theo härmar mig på bilderna… kanske borde sluta göra den minen hehe!

Om ni inte har varit på Allsång På Skansen så kan jag VARMT rekommendera det! Sån underbar känsla där glädje utstrålas från varje person. Sån positiv energi överallt! Härligt <3

Idag ska jag ligga hemma och sola hade jag tänkt, sen in till stan en kort sväng och senare ikväll drar jag till Cafe Opera. Varför inte avsluta denna soliga dag på bästa sätt, med dans och drinkar på Cafet 🙂 Maila mig till [email protected] för kvällens lista. Åldersgräns är 18 år 🙂

Puss <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *