THE RED SWEATHER

IMG_6972

IMG_6969
Got so many questions about this sweather on Instagram… 

Jag fick så himla många frågor om var denna tröja kommer ifrån när jag la upp en bild på mig med den på Instagram (@biancaingrosso) för några dagar sedan. Den är ifrån H&M och slutar vid naveln så det är en kort tröja. Jag köpte den dock för ett tag sedan så vet inte om den fins kvar i butik :/

Jag absolut älskar den!! Kommer definitivt packa ner den till Båstad som jag ska till nästa vecka. Jag och 2 andra bloggare kommer festa hej vilt i 3 dagar på Summeron Festivalen som kommer hållas på stranden där. Kommer bli AS FETT!! Så taggad!!

 

 

1 reaktion på “THE RED SWEATHER”

  • lismare skriver:

    Du borde va på tv, det lyser om dig och du kan ju det mesta. Du höjde Montezami kvällen för nått år sen o har gått framåt så det bränner i solbrännan. Sen kväll med Bianca eller nått. Mode magasin eller resor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *