THANK YOU MAKE UP STORE

IMG_7047
IMG_7063
IMG_7050
IMG_7052
IMG_7057
IMG_7058

IMG_7061
A big surprise outside my door the other day <3 

Men asså kolla, rena drömmen! Detta stod i en påse utanför min dörr häromdagen. Har ju sagt länge att MakeUpStore har varit en stor favorit inom smink för mig. Kan inte riktigt säga något negativt om dem…. Så känner mig som en lyckligt lite flicka just nu som ska sätta fingrarna i dessa produkter direkt.

Om ni ser något ni gillar så ska detta finnas i butik nu 🙂

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Det blir fest med mat och dricka för Saga som fyller 20 på hennes mammas restaurang och sen vet vi inte riktigt vart vi tar vägen… Men om ni vill följa det så är det bara att följa mig på Snapshat 🙂 Biancaingrosso1 heter jag där 🙂

Puss! Ha en grym kväll mina kära <3

Btw, jag vet att man Nästan ser in mellan benen på mig hehe

 

3 reaktioner på “THANK YOU MAKE UP STORE”

  • Therese skriver:

    Ser superfina ut 😀

  • Samantha Rogers skriver:

    Åhh vad fint! En liten varning bara är att man nästan kunnat sett din ”kista” i reflektionen av en av sminkspeglarna haha 😛 Tyckte det kunde vara bra att säga så du kan undvika nåt pinsamt i framtiden haha 😀 Ölskar din blogg, helt klart min nya favorit! 🙂

  • Ida skriver:

    Kan du inte lägga upp en video eller produkter hur du använder smink inför fest osv! Tycker du alltid får till dina vackra ögon bra och har rätt färger osv! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *