LATEST SUMMER OUTFITS

IMG_6091
Tjocktröja som jag använder som klänning här ifrån H&M // Skor ifrån Zara

IMG_6357
Klänning ifrån ett litet ställe i Nerja // Väska YSL // Sneakers Åhlens 199kr (!!!!) // Solglasögon RayBan

IMG_6204
Underklänning TwistAndTango // Kaftan ifrån MiNilla (Finns i butik nu) // Solglasögon Celine

DSC00657
Klänning H&M (unik kollektion) // Klackar Nelly.com // Väska River Island // Solglasögon RayBan

DSC00620
Klänning Kay Senchai // Klackar Zara

DSC00553
Klänning Gina Tricot // Lång väst Gina Tricot // Skor Nelly.com // Solglasögon Celine  // Linneas klänning är ifrån Zara

IMG_6610
Klänning Mango // Väska liten butik i Palma // Solglasögon RayBan

IMG_6554
Kaftan TwistAndTango finns på MiNilla

IMG_6495
Klänning ifrån butik i Nerja // Skor Mango // Väska Zara // Armband MiNilla

IMG_6384
Jumpsuit ifrån butik i Nerja // Klackar Topshop // Väska YSL (haha kanske inte världens proffsigaste bild…)

IMG_6174
Klänning Provrummet.se // Kappa Nelly.com // Skor Mango // Väska YSL (IGEN)

IMG_6137
Tunika Bubbelroom.se // Solglasögon RayBan

Godmorgon, jaa jag vaknade för typ 1 h sen. Var ute igår, kom hem kl 04.30….. så behövde få sova ut lite. Är inte så bakis, drack lagom igår och drack endast vatten i slutet av kvällen. Klapp på axeln hehe. Nej men har ju sagt att jag har roligare utan alkohol och älskar att vakna upp och INTE vara bakis. Bakis är det VÄRSTA jag vet!! Igår var vi iallafall på Wall (älskar Wall) och sedan drog vi till Hells. Hade jätte kul 🙂

I brist på bilder så tänkte jag visa er lite av mina senaste sommar outfits som jag har fått med på bild. Tänkte att det kunde vara kul. Märker också hur mycket jag SUGER med stort S på att fota av mina outfits! Måste börja tvinga mina kompisar och familj att ta bilder på mig. Men de vägrar ju!! Haha så jobbigt.

Idag tänkte jag sola lite, försöka få in en lång powerwalk och sen kanske inte till stan. Känns som jag mest hängt hemma senaste dagarna. Det är ioförsig också kanske skönt. Har ett hektiskt schema som börjar på Fredag och håller igång i 2 veckor typ.

Hörs senare. Puss!

 

 

4 reaktioner på “LATEST SUMMER OUTFITS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *