INSPO

11714439_640250079445549_148239112_n

 

Lite inspo. Är lite seg i skallen, inte sådär illamående bakis. Men jag är hungrig som F*N, skulle sitta otroligt fint med hamburgare, lite pommes frites OCH pizza just nu. Så hungrig är jag!

Dessautom får jag ju aldrig nog av appen WeHeartIt. Har ni den inte SKAFFA DEN! Det är där jag hittar min inspiration för ALLT men främst för mode.

Blir nog inget åka in till stan för mig idag. Jag och mamma har solat i trädgården, lyssnat på hennes nya podd där jag är med och skämmer ut henne haha och nu ligger vi soffan trötta som satan och kollar tv. Lite tragiskt då vädret är på topp. Men vi är för lata för att göra något haha.

Mitt organiserade jag tänkte börja packa inför nästa vecka redan nu också hehe… Vi hörs mer senare helt enkelt. Puss

4 reaktioner på “INSPO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *