PEACE AND QUITE

IMG_0343
IMG_0347
IMG_0344

Tjäna tjäna ifrån soffan. Har helt seriöst legat i denna soffa hela dagen, och om jag inte har legat här så har jag legat i solstolen. Är så rastlös just nu att det är helt sjukt. Ska snart ta en liten promenad med Dino så jag kommer ut och får röra mig lite iallfall. Sen ska jag och mamma storhandla. Vi har absolut ingenting hemma förutom mängder med pasta….

Förra året och åren innan det så såg mina dagar ut såhär minst 5 dagar i veckan. Jag låg i denna soffa hela dagarna, åt upp kylen och grät… Får lite tillbaka alla dem ångest känslorna när jag ligger här en hel dag, men å andra sidan vet jag att har full rulle om några dagar som sagt.

Om ni undrar så kommer klänningen ifrån BikBok 🙂

 

 

13 reaktioner på “PEACE AND QUITE”

 • Sandora skriver:

  Typ samma här idag faktiskt. TOg mig en promenad till affären bara för att ha något att göra… blev så galet rastlös!

 • marie k skriver:

  Trodde du flyttat till lägenhet. Men på sommaren är det skönare att bo i hus.

 • varmt ute skriver:

  Soffbilden e cool om du visat both eyes sen mamma där bak. Du tar fräcka bra bilder, borde bli fotograf. Fantasi är fotografens hjärnbild.

 • Ann skriver:

  Har du flyttat hem till mamma igen?

 • Lisa skriver:

  Har inte du flyttat hemifrån 🙂

 • goldenrose25 skriver:

  Låt tjejen vara med era frågor, när och om hon vill kommer hon att svara.

 • anette skriver:

  Men om man har en blogg och är öppen om allt ang t ex nu lgh,kille osv ,sen har man följare och de får hela tiden se bilder osv,DÅ är det väl inte konstigt att de vill veta vad som hänt,för dummare än så är ju ingen att ngt är fel.
  Svara att det är si eller så,har du öppen blogg och delar med dig så kan man svara sina följare.

 • Malin skriver:

  Bara för att man har en öppen blogg med följare betyder inte att man har någon skyldighet att dela med sig av allt jämt och ständigt. Särskilt inte om det är tuffa saker som hänt, man behöver kanske bearbeta saker själv innan man går ut med saker och ting offentligt.
  Bianca, jag tycker du sköter din blogg jättebra.

 • Bella skriver:

  Bara för att man bloggar så har man absolut ingen skyldighet till att skriva ut alla detaljer ur ens privatliv, vi har absolut ingenting o göra med hur hennes kärleksliv ser ut eller var hon bor för tillfället. Vill hon inte skriva om det så behöver hon absolut inte göra det. Vi läsare betalar inte för att läsa bloggen , så att skylla på att hon tjänar pengar på bloggen o därför är skyldig att berätta allt för oss är fan det sjukaste jag hört. Det är ok att vara nyfiken , men ni som kräver ett svar är ju helt otroliga. Skäms på er! Man bloggar precis när och om vad man vill.

 • Irene skriver:

  Är det slut med din kille och hur gick det med lägenheten i innerstan?

 • 16.7 grader of Grey skriver:

  Jag är rastlös o skriver just nu på datorn, en HP stationär.

 • Evelina skriver:

  Kikade efter klänningen på Bikbok men hittade den tyvärr inte. Var det längesen du köpte den eller var det en annan affär 😉

  • biancaingrosso skriver:

   Konstigt! Jag köpte den i butik för ca 3 veckor sedan så ska den ska finnas i butik 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *