HUNGRY

IMG_0173
So hungry at the moment 

Asså ni förstår inte hur hungrig jag är!! Och det enda jag har craving på just ny är vårrullar!! Dessa gudomligt vackra och goda vårrullar åt jag senast vi var i Thailand. Det är så ÄCKLIGT goda!!

Idag är en sådan dag jag bara är hungrig, hungrig och ännu mer hungrig. Har helt seriöst sökt på Tumblr på matbilder för att det vattnas så mycket i munnen haha.

Hur gör ni när ni är extremt hungriga och sugna på allt? Jag brukar dricka 2 stora glas vatten men idag funkar inte ens det hehe. Det är bara dumplings som gäller. Skulle inte heller tacka nej till hamburgare, pizza, pasta, grillad korv… amen allt onyttigt helt enklet.

Aja, ska dra till veterinären nu och ge vaccin till Dino. Hörs senare!

4 reaktioner på “HUNGRY”

 • Martina skriver:

  Vad har du för framtidsplaner? Själv tycker jag att det är läskigt att tänka på framtiden när man inte har den blekaste aning om vad jag vill göra.. Älskar din blogg kram!

 • Anna skriver:

  Hej hej. Vet ej om jag missat något men hade inte du flyttat hemifrån och ihop med din pojkvän? Längesedan det bilder eller skriverier om lägenheten. Mvh

 • Janna skriver:

  Fast det beror säkert på att din kropp behöver näring! Du nämnde ju själv att du inte haft aptit den senaste tiden när du mått dåligt, så kroppen vill säkert ta igen för att få tillbaka krafter. Så ät på du så blir kroppen och knoppen nöjd!

 • JOSEFIN B skriver:

  Vilken fin bild! /www.joseefiinb.devote.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *