BEAUTIFUL WALK

IMG_2412
IMG_2410
IMG_2407-0

 

Godmorgon. Ligger just nu i min säng och skriver till er. I förrgår tog jag och mamma en promenad med Dino vid sjön. Det är verkligen det bästa med mammas hus, att de ligger precis vid vattnet. Det gör liksom att alla hundpromenader blir mycket vackrare och mysigare.

Dessutom blir det världens finaste solnedgång här på kvällarna när sjön blir som en spegel mot himmelen. Beautiful!!

Idag står inget speciellt på schemat igen hehe. Ska försöka dra mig in till stan iallfall och förhoppningsvis förbi gymmet, om jag pallar så att säga. Min energi nivå senaste dagarna har varit på tok för låg.

Hörs senare.

Tänkte tipsa er om Stockholms bästa ställen att äta på, då ni är många som frågat efter det 🙂

6 reaktioner på “BEAUTIFUL WALK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *