”LIKEAGIRL

Minns ni ”Like A Girl” kampanjen förra året? Always youtube video som hittills visats 58 438 389 gånger. #Likeagirl kampanjen berörde mig verkligen. Så det var en självklarhet för mig att sprida deras nya film när de bad mig hjälpa dem.

Många av oss tjejen (inklusive mig) får vårt självförtroende knäckt under puberteten och allt för få får sällan tillbaka det. Tragiskt men sant. Always nya #Likeagirl – kampanj som har premiär IDAG syftar till att stärka unga tjejers självförtroende, särskilt under puberteten.

Kampanjen vill vända begreppet ”som en tjej” till något positivt. Vi är många som mått dåligt under tonåren och även jag har som sagt haft riktigt dålig självkänsla. I den nya kampanjen uppmanas tjejer att krossa samhällets begränsningar på dem och istället leva sitt härliga liv fullt ut till 100 procent – #Likeagirl. Något som är oerhört viktigt och något jag verkligen vill uppmana ALLA att sprida vidare detta.

unnamed

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *