MY FAVORITE RESTAURANTS IN STOCKHOLM

11004712_577522325718325_1428761431_n

IMG_1605
1. En av Stockholms ABSOLUT godaste hamburgare hittar du hos Phils Burger! Iallafall godaste jag har ätit. Finns på Gärdet men även här på Kungsholmen Fleminggatan 49 

IMG_5965
IMG_5967
IMG_5969
2. Om du är sugen på fräsch lunch Mitt i stan så ska du gå till FrescoGrev Turegaran 10. Här hittar du fräscha sallader, goda mackor och smarta bakverk. Jag tar alltid Hälsotallriken eller Pesto pasta med kyckling och till sist deras blåbärspaj är Superb, även deras äppelpaj, morotskaka. Amen ganska mycket är gott där.

IMG_2584
3. Sorry för sämsta bilden men ändå jag har. Men på Jungfrugatan 6 (även det mitt i stan) hittar du Stockholms bästa indiska mat på Indian Stories. Här har vi varit en hel del gånger och fasiken vad gott det är! Funkar även perfekt att beställa hem för en kväll då du inte orkar laga mat.

IMG_6771
IMG_6784
4. Om du befinner dig på Lidingö så kan jag här rekommendera en mysig restaurang på en brygga nämligen Bryggan i Gåshaga. Här kan du avnjuta god svensk husmanskost och en väldigt somrig och fräsch meny. Btw, deras bea är fantastiskt!!

IMG_2486
IMG_2487
IMG_2494
5. Ett av mina favorit ställe inne i stan MoccoNybrogatan 61 Stort utbud av fräscha sallader, stora mackor, pasta, asiatiskt, varm choklad, GRYMMA efterrätter, smoothies, brunch. Amen ni kan hitta ALLT här. Dessutom gillar jag stället då det är stort men ändå mysigt.

IMG_6858
6. Stans bästa pizza…. hos GIRO Sveavägen 46. Äkta Napolitansk pizza som alla nån gång måste testa. Om ni inte vill testa denna så ska ni följa @Fornaouto på Instagram. En pizzatruck som serverar grym Napolitansk pizza även dem.

IMG_5578
IMG_5582
7. Utan tvekan mitt favvo thai ställe Thai HouseNybrogatan 42. Här har jag ätit den godaste Chicken Currysoup ever! Och även deras Chicken Cashewnut är den bästa jag testat nånsin. Helt seriös godare än i Thailand… Just sayin!

Mer kommer snart i ett nytt inlägg. Blir bannemig för lång inlägg annars hehe.

 

8 reaktioner på “MY FAVORITE RESTAURANTS IN STOCKHOLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *