RABATTKOD HOS CONSTANT WHITE

IMG_7068
IMG_7070
IMG_7074
IMG_7086

Att ha vita tänder är ganska så viktigt för mig. Tycker det både känns & ser fräscht ut. Och dem senaste veckorna har jag märkt en stor skillnad med mina tänder. Som ni kanske redan vet så har jag använt mig av tandblekningskitet från Constant White ett tag nu och jag är så himla nöjd. Får faktiskt ganska ofta höra komplimanger för mina vita tänder hehe.

Haha, det har nästan gått lite överstyr eftersom mamma har frågat mig typ 3 gånger nu om att beställa in ett kit åt henne också. Det är ju SVIN DYRT med tandblekning hos tandläkarn så det här är både smidigt, billigt och enkelt.

Eftersom jag sedan tidigare är brand ambassadör (Det låter så himla käckt haha) för varumärket så mejlade jag mina kära vänner på Constant White och bad om ett kit till mamma. Och självklart ska jag inte vara egoistiskt utan jag har även fixat en grym rabattkod till er läsare också (!!)

Önskar ni vita tänder snabbt och skonsamt nu när sommaren är här så rekommenderar jag Constant White starkt!

Tandblekningskitet kostar 399:- och ni hittar det HÄR 
Skriver ni in rabattkoden ”BIANCA” när ni kommer till kassan så får ni en tandblekningspenna värde 299:- på köpet!

In med er och köp så blir alla våras leende mycket vackrare 😀

Puss!

 

 

 

3 reaktioner på “RABATTKOD HOS CONSTANT WHITE”

  • klaga på dig skriver:

    Du headern här upp, nej du, du har ett vackert leende varför är det borta här. Finest bilden längre ner är mer magisk o positiv. Är man magiskt vacker skall man va det på headern inte lite ljummen. leende bild frun lilla. Bra matbilder! Du borde göra en smakguide.

  • Rossanna skriver:

    SMINKTURTORIAL BIANCA!! Du lovde oss det :DDDd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *